TEM Tekstilkent-GOP Yönünde Kaza - Son Dakika
Güncel

TEM Tekstilkent-GOP Yönünde Kaza

TEM Tekstilkent-GOP yönünde 2 TIR kafa kafaya çarpıştı. Bölgedeki trafik yoğunluğu Bahçeşehir'e kadar uzadı.

15.04.2014 15:56  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Tekstilkent – Metris yönünde iki TIR kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrasında bölgede müthiş bir trafik yoğunluğu yaşanıyor. Araç kuyruğu Bahçeşehir’e kadar uzamış durumda. 

TRAFİĞİ DURMA NOKTASINA GETİRDİ

Sabah saatlerinde E-5 Merter mevkiinde meydana gelen ve trafiği felç eden kazanın ardından, akşam saatlerinde bu kez TEM otoyolunda yaşanan kaza trafiği durma noktasına getirdi.

YAN YOLA SAVRULDULAR

Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Ankara yönünde seyreden Çetin Türkmen'in kullandığı TIR, Esenler sapağına aniden dönüş yapınca, arkadan gelen Ahmet Aydemir'in kullandığı TIR bu araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki TIR da yol kenarındaki bariyerleri parçalayarak yan yola savruldu. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı. İki sürücü de birbirini suçladı. 

TEM'DE UZUN ARAÇ KUYRUĞU

Kazada TIR'lardan birinin ön tarafı paramparça olurken, diğer TIR'da da büyük hasar meydana geldi. İki aracın çekilmesi için, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bekletilen vinçler devreye girdi. Kaza nedeniyle bölgedeki trafik yoğunluğu Bahçeşehir'e kadar uzadı. 

CAN KAYBI YAŞANMADI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şoförler kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken kazada can kaybı yaşanmadı.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Yola dökülen mazotlardan dolayı belediye ekipleri olay yerine gelerek yolu temizledi. Trafik bir süre aksarken, olay yerine gelen vinçlerin TIR ve kamyonu çekmesinden sonra trafik normale döndü.

TEM Tekstilkent-GOP Yönünde Kaza
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TEM Tekstilkent-GOP Yönünde Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dsdsd: kesin chp nin işi bu 23 9 Yanıtla

Advertisement