Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

"Tezhip ve Minyatürle Uzun Bir Yürüyüş" adlı sergi açıldı.

04.06.2014 12:43

Tekirdağ'da  "Tezhip ve Minyatürle Uzun Bir Yürüyüş"  adlı  sergi açıldı.

İl Kültür ve Turizm  Müdürlüğü tarafından, Güzel Sanatlar Galerisinde düzenlenen sergide, saray yaşantısını, savaş ve av sahnelerini barındıran eserler sergilendi.

Tezhip ve Minyatür Sanatçısı Sabriye Şeker sergilenen eserler hakkında, sanat severlere bilgi verdi.

Sergi açılışına Tekirdağ  Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve sanatseverler katıldı.

Sergi 13 Haziran Cuma gününe kadar gezilebilecek.

-Tekirdağ'da elektrik kesintisi

Muratlı ilçesine bağlı bazı mahallerine elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Muratlı ilçesi Ballıhoca Köyü'nde periyodik bakım çalışmaları nedeniyle 6 saat elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Açıklamada, Muratlı ilçesine bağlı,  Kırkepenekli Köyü, Güntaş Tarım, Gazdaş, Levent Sedef, Ali Akçay, Balabanlı İçme Suyu, TCDD Balabanlı İstasyonu, Muratlı Açık Cezaevi'nde pazar günü 09.00 ile 15.00 saatleri arasında 6 saat süre ile elektrik verilemeyeceği belirtildi.

-TREPAŞ, logosunu yeniledi

Trakya Elektrik Perakende Satış AŞ (TREPAŞ), logosunu değiştirdi.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Trakya Bölgesi'nde büyük sanayi kuruluşları, ticarethane ve mesken grupları olmak üzere 1 milyona yakın müşterisine elektrik tedariki sağlayan TREPAŞ'ın, logosunu değiştirdiği bildirildi.

Açıklamada, TREPAŞ'ın yeni ve modern logosu ile Trakya bölgesindeki müşterilerine kazandırmayı hedeflendiği belirtildi.

TREPAŞ'ın, uzman ve deneyimli satış kadrosuyla, ürettiği yenilikçi ve ekonomik çözümleri ve müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırmaya odaklı hizmet anlayışı ile, değişikliğe giderek logonun yenilendiği kaydedildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement