Tekirdağ'daki uyuşturucu operasyonu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'daki uyuşturucu operasyonu

Marmara Ereğlisi ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 35 kişiden 8'i tutuklandı

02.12.2013 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Ereğlisi ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 35 kişiden 8'i tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ Jandarma Alay Komutanlığı ve Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda, çevre ilçelerde uyuşturucu sattığı iddiasıyla gözaltına alınan 35 kişiden 18'i jandarmadaki işlemlerinin ardından, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Marmara Ereğlisi Adliyesine sevk edilen 17 kişiden D.E, D.Y, C.S, G.U, M.Ö, M.Ç, E.Ü. ve M.B. "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. Şüphelilerden 9'u ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

- Özel ekip oluşturulmuştu

Jandarma ekipleri, uyuşturucu madde satışı yapıldığı yönündeki bilgi üzerine farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemiş ve 35 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile toplam 36 paket bonzai ele geçirilmişti.

Bu arada, operasyon kapsamında özel oluşturulan sivil jandarma timlerinin, 4 ay boyunca teknik ve fiziki takip gerçekleştirdiği ve özellikle Yeniçiftlik-İstanbul arasındaki sahil şeridinde bulunan eğlence mekanlarına, İstanbul'dan getirilen uyuşturucuyu satan şüphelilerin kimliklerinin belirlendiği ifade edildi.

Çalışma sırasında, uyuşturucu madde kullanım yaşının da düştüğü tespit edildi.

Muhabir: Süleyman Coşkun BOZYEL

Yayınlayan: Sevil Çelik

Tekirdağ\'daki uyuşturucu operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'daki uyuşturucu operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement