Tedarik Zincirinde Nintendo Nx Hareketliliği Var - Son Dakika
Teknoloji

Tedarik Zincirinde Nintendo Nx Hareketliliği Var

Tedarik Zincirinde Nintendo Nx Hareketliliği Var

Nintendo yeni konsolunun üretimi için tedarikçileri ziyarete başladı.

02.07.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

DigiTimes'ın Nintedo'ya aşina kaynaklara dayandırdığı raporuna göre Nintendo, gelecek sene yeni nesil oyun konsolunu çıkarmayı planlıyor. Japon şirket bu yüzden tedarikçilerden en geç ekim ayında pilot üretimin başlamasını istemiş. Konsol, Apple'ın önemli tedarikçilerinden biri olan Foxconn tarafından üretilecek. Fakat raporda Pegatron Technology'nin de Nintendo'nun siparişlerini kapmak için son derece agresif davrandığını belirtiyor.


Raporda geçen tüm iddialara karşın Foxconn ve Pegatron klasik olarak herhangi bir yorum yapmaktan kaçındı.


Nintendo zaten yeni konsolu Nintendo NX'i 2016'da çıkaracağını geçtiğimiz mart ayında açıklamıştı. İddialara göre şirket yetkilileri yakın zamanda tedarik zinciri ortaklarını ziyaret etmeye başlamış. Siparişlerin gelecek şubat veya mart ayında tamamlanması bekleniyor. Seri üretim mayıs veya haziran gibi başlayabilir, yüksek ihtimalle konsol temmuz ayında ise satışa çıkacak. En azından kaynakların aktardıkları bu şekilde.


Nintedo ilk sene 20 milyon NX konsolunu sevk etmek istediğini bildirmişti. Oyun piyasasından birkaç gözlemciye göre Nintendo'nun konsolu biraz daha erken zamanda çıkarması gerekli. Bu şekilde şirketin biraz daha kar edebileceği düşünülüyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tedarik Zincirinde Nintendo Nx Hareketliliği Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement