Tcdd Hasanbey Lojistik Merkezi Çalışma Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tcdd Hasanbey Lojistik Merkezi Çalışma Toplantısı

Eskişehir Valiliği ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) iş birliğiyle Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Hasanbey Lojistik Merkezi için çalışma toplantısı gerçekleştirildi.

27.02.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valiliği ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) iş birliğiyle Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Hasanbey Lojistik Merkezi için çalışma toplantısı gerçekleştirildi.

Eskişehir Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Yardımcısı Hamdi Bilge Aktaş'ın başkanlık yaptığı toplantıda Hasanbey Lojistik Merkezi örneğinin incelendiği bildirildi.

Aktaş toplantıda yaptığı konuşmada, TCDD Hasanbey Lojistik Merkezi'nin kent ve bölge açısından önemini anlattı.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur da Vali Güngör Azim Tuna'ya toplantının gerçekleşmesinde verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, UTİKAD olarak düzenledikleri uluslararası etkinliklerl,e taşımacılık ve lojistik sektörünün nabzını tuttuklarını ve dünyaya tanıttıklarını ifade etti.

TCDD Eskişehir Lojistik Müdürü Mesut Uysal ise Eskişehir merkezine 11 kilometre uzaklıkta kurulan Hasanbey Lojistik Merkezi'nin 540 bin metrekare alanda ve 100 milyon lira bedelle inşa edildiğini, 560 personelin görev yaptığını ve açılışından bu güne kadar 205 bin ton yurtiçi, 20 bin ton uluslararası olmak üzere toplam 225 bin ton taşıma gerçekleştirildiğini belirtti.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar, Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Kayıhan Özdemir Turan, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Okan Tuna ilgili kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tcdd Hasanbey Lojistik Merkezi Çalışma Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement