TBMM Başkanı Çiçek Meclis'i Olağanüstü Toplantıya Çağıracak - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek Meclis'i Olağanüstü Toplantıya Çağıracak

TBMM Başkanı Çiçek Meclis\'i Olağanüstü Toplantıya Çağıracak

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bu hafta Salı günü parti gruplarına 28 Ağustos Perşembe günü Meclis'in olağanüstü toplantı çağrısını iletecek.

16.08.2014 11:44  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis 1 Ekim'e kadar resmi tatile girmesinin ardından, 28 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı yemin töreni için olağanüstü toplanacak. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, bu hafta Salı günü parti gruplarına 28 Ağustos Perşembe günü Meclis'in olağanüstü toplantı çağrısını iletecek.

YSK'nın cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kesin sonucunu açıklamasının ardından, cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan hakkındaki tutanak da Meclis'e ulaştı. Çiçek, Meclis'i 28 Ağustos'ta olağanüstü toplantıya çağıracak.

Erdoğan, Meclis'te yemin töreninin ardından, aynı gün görevi cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den devralacak. Ertesi günü ise 29 Ağustos'ta Hükümeti kurma görevini verecek. Hükümetin programına göre TBMM Başkanı Çiçek, 28 Ağustos'ta Meclis'i kapatmadan yeniden toplanmasını çağrısını ya aynı gün yapacak, ya da 28 Ağustos'tan sonra Hükümetin yeni programına göre ikinci kes olağanüstü toplantı çağrısı yapacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek Meclis'i Olağanüstü Toplantıya Çağıracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement