Tavuk Döner Tweetinin Sahibi Konuştu - Son Dakika
Magazin

Tavuk Döner Tweetinin Sahibi Konuştu

Dün sosyal medyayı oldukça meşgul eden Tavuk Döner tweetinin sahibi CEREN The IRISH isimli kullanıcı ilk kez konuştu.

26.10.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tam isminin paylaşılmasını istemeyen CEREN The IRISH, dün attığı tweet ve aldığı tepkilerlerle ilgili Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

"TAVUK DÖNER SADECE BİR SEMBOLDÜ"

CEREN The IRISH, tweeti atarken sadece erkeklerin kadınlarla olan ilk görüşmesindeki nezaketsiz davranışlarına dikkat çekmek istediğini belirterek "Tavuk döner sadece bir semboldü o anda aklıma geldi. Başka bir yiyecek de olabilir. Sadece görüşümü belirttim kimseye ne hakaret ettim ne de kimseyi aşağıladım. Eleştirilere de açığım ve bayağı da tepki gördüm. Fakat tepkilerin çoğu bana ve aileme yönelik ağır küfür ve tehdit içeriyordu. Küfür ve tehditlere dayanamayarak sosyal medyadaki tüm hesaplarımı kapattım". dedi.

CEREN The IRISH'in dün mikro blog sitesi Twitter'de attığı "Gelir düzeyiniz bir ilişki yaşamaya hiç müsait değilse o ilişkiye kalkışmayın. O da eksik olsun. Kimse sizinle tavuk döner yemek zorunda değil" tweeti bir anda günün konusu olmuştu.

Tavuk Döner Tweetinin Sahibi Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Tavuk Döner Tweetinin Sahibi Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Kaoss: Herkes kızlara yemek yedirmek zorundamı kardeşim evde ye gel. Aş evi mi erkekler. 33 1 Yanıtla
  • tolga: kuş başı yedirelim arkadaşa. 8 3 Yanıtla
  • SON DURAK: bu tür insanların sonu bellidir önce bataklık sonra toprak 6 2 Yanıtla
  • İŞ ADAMI: bak kızım sayılı iş adamlarından biriyim. Özentin ile delikanlıların psikolojısını bozmaya hakkın yok. !! gelir düzeyi yüksek biri sanıyorsun senle mı gezer? 1-2 otur kalıten anlasılır zaten. benden sana tavsıye fazla ozenme herkez gelırı kadar takılır yer ıcer. agır yukler altına gırme VE SANA ABI TAVSIYESI DÖNÜP DOLAŞACAGIN YER YİNE TAVUK DONER ISMARLAYAN COCUKLAR OLACAKTIR. ÖZENTI SANAR KI ZENGIN AVLADIM RUHUNU TATMIN EDER. YALNIZ BU RUYA 1 HAFTA SURMEZ AKLINI BASINA TOPLA 5 0 Yanıtla
  • sahi mi?: Fakirler bunu begendi 3 1 Yanıtla
  • EMİR: bin kere dedım bize adını ferıha koydum gıbı dızıler ızletmeyın. sayın rtuk bılıyorsun gelır duzeyımızı ve gunumuz sartlarını. . kızlar boyle ozenır ucarsa bizim psıkolojımız bıter her bırımız ya kosovalı inşaat hayalı kurarız ya da bu kız gıbı ezık ozentı oluruz. 3 0 Yanıtla
  • fatih faith: çocuk et yedirse senle işi ne 2 0 Yanıtla
  • no ay dazınt: özenti fakir seni 2 0 Yanıtla

Advertisement