Tartışma Sonrası Yangın - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tartışma Sonrası Yangın

Tartışma Sonrası Yangın
19.11.2025 23:10

Çınarcık'ta Faruk A., ailesiyle tartıştıktan sonra tekel bayi dükkanını ateşe verdi, yaralılar var.

YALOVA'nın Çınarcık ilçesinde Faruk A. (33), ailesiyle tartıştıktan sonra babasının işlettiği tekel bayi dükkanını benzin dökerek ateşe verdi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken olayda yaralanan Faruk A. ve annesi Mülkiye A. hastanede tedaviye alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Çınarcık ilçesi Coşkun Caddesi Taşliman Mahallesi'nde meydana geldi. Evde ailesiyle tartışan Faruk A., daha sonra babasının işlettiği tekel bayi dükkanlarına giderek, benzin döküp ateşe verdi. Alevler kısa sürede iş yerini sararken, aşırı ısınmadan kaynaklı bazı alkol şişelerinde patlama meydana geldiği duyuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken, olayda yaralanan anne Mülkiye A. ile Faruk A., hastanede tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartışma Sonrası Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement