Suruç'taki Saldırıda Trabzonspor Taraftarı da Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Suruç'taki Saldırıda Trabzonspor Taraftarı da Hayatını Kaybetti

Suruç\'taki Saldırıda Trabzonspor Taraftarı da Hayatını Kaybetti

Devrimci Trabzonsporlular Derneği, Suruç'ta düzenlenen canlı bomba saldırısında Koray Çapoğlu adlı üyesinin de yaşamını yitirdiğini duyurdu.

21.07.2015 10:54  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'nun (SGDF) Kobani'ye yardım amacıyla dün Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde düzenlediği basın açıklaması sırasında patlama meydana gelmişti. Patlamada hayatını kaybedenlerden birinin de Devrimci Trabzonsporlular Derneği üyesi Koray Çapoğlu olduğu ortaya çıktı.

"İNSANLIK DÜŞMANI CANİLER"

Grubun resmi Facebook hesabı üzerinden açıklamada "Suruç'ta insanlık düşmanı caniler çocuklara oyuncak götüren insanların üzerine bomba attılar ve yine onlarca gencecik yoldaşımızı, canımızı aldılar." denildi.

"KORAY ÇAPOĞLU'NU VAHŞİ SALDIRIDA ŞEHİT VERDİK"

Kobani direnişinin ilk günlerinde Devrimci Trabzonsporlular'ın kurucusu Vahap Güven'i kaybettiklerine dikkat çeken grup, "Kobani'ye oyuncak götüren grubun içinde; tıpkı Gezi'de, Validebağ'da, Hrant anmasında, nükleer santrale karşı, 'Yeşil Yol'a karşı vs. her yerde kendisiyle özdeşleşmiş Trabzonspor bayrağıyla yer aldığı gibi yer alan ve görüntülere göre de patlama hemen yanıbaşında meydana gelen hemşerimiz, renktaşımız Trabzon ili Of ilçesi doğumlu Koray Çapoğlu'nu bu vahşi saldırıda şehit verdik." ifadelerini kullandı.

BİLEKLİĞİ SON HATIRASI OLDU

Patlama sonrasında Çapoğlu'nun yerde yatan cansız bedeni ajanslar tarafından böyle fotoğraflandı. Çapoğlu'nun çok sevdiği ve gönül verdiği bordo-mavili renklerden oluşan bilekliği ise kendisinden kalan son hatıra oldu.

TRABZON HALKI YASA BOĞULDU

Suruç saldırısı sosyal medya büyük yankı uyandırdı. Kanlı saldırıyla ilgili terörü lanetleyen binlerce mesajlar atılırken Trabzon halkı, Koray Çapoğlu'nun vefat haberini duyunca yasa boğuldu.



Son Dakika Spor Suruç'taki Saldırıda Trabzonspor Taraftarı da Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • lazo: adıyamanda şehit olan astsubay başçavuşumuza allahtan rahmet yaralı asker kardeşlerimize acil şifalar diliyorum allah soysuzlardan bizi korusun 47 91 Yanıtla
  • osmanoğlu: rahatlık batıyorduki gittide belasını buldu... malesef! 38 46 Yanıtla
  • beterbocek: trabzonluyum gram üzülmedim 46 23 Yanıtla
  • vatandas: Trabzonun yuzkarasi ermeni tohumu trabzonun adini kirletmeyin sunlari yayinlayipta 35 28 Yanıtla
  • trabzon halkı: bende trabzonluyum ama yasa boğulmadım.genelleme yapmayın. 48 11 Yanıtla
  • vatandad: Trabzonda yaşıyorum hiçte yaş ta değilim trabzonsporu alet etmeyin bu işlere ölen şahıs bizi temsil etmiyo 38 21 Yanıtla
  • Can: TS da Trabzon halkını da olayla ne ilgisi var su testisi su yolunda kırılmış üzüldüğümüz falan da yok 19 30 Yanıtla
  • Ali AYDIN: Trabzonun vatan hainleri ile işi olmaz.Doğuyu karıştırdılar ama o planlar karadenizde tutmaz.Ermeni planı bunlar. 21 24 Yanıtla
  • OF: Trabzon yastaymış peehh şu an meydan parkta horon tepiliyor 20 24 Yanıtla
  • hasan: böyle trabzonlu olmasın milliyetçi şehrimizi yıkmaya çalışıyorlar 20 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement