Suriyeli Sığınmacıları Soğuktan Koruyan Destek - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Sığınmacıları Soğuktan Koruyan Destek

Suriyeli Sığınmacıları Soğuktan Koruyan Destek

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli sığınmacıların soğukla mücadelesinde, imdatlarına Karacabey Belediyesi yetişti.

10.01.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde kurdukları çadırlarda yaşamlarını sürdüren Suriyeli sığınmacıların soğukla mücadelesinde, imdatlarına Karacabey Belediyesi yetişti. Sığınmacılara su geçirmez çadır ve sobalar dağıtıldı.

Havaların soğuması ile birlikte harekete geçen Karacabey Belediyesi, içlerinde yaşlı ve küçük çocukların da bulunduğu yaklaşık 150 kişiden oluşan Panayır mevkiindeki Suriyelilere çadır yardımda bulundu. Belediye, çadırda kalan ailelere su geçirmez çadır, soba, yakacak ve yiyecek dağıttı.

Çeşitli hayati yardımların belirli aralıklarla yineleneceğini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ak Partili Ali Özkan, "Gün onların kara günü. ve bizler onları bu kara günlerinde yalnız bırakmadık. Küçük yavrucaklar soğukta neredeyse yalın ayak dolaşıyorlar. Onlar içinde çeşitli yardımlarda belediye olarak bulunuyoruz" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Sığınmacıları Soğuktan Koruyan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement