Sur'da Çatışma: 2'si Ağır 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sur'da Çatışma: 2'si Ağır 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

08.02.2016 12:10  Güncelleme: 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sokağa çıkma yasağının 69'uncu gününe girdiği Sur ilçesinde saat 11.40 sıralarında güvenlik güçleri ile teröristler arasında şiddetli çatışma yaşandı. Çatışmada, ilk belirlemelere göre, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yaralılar, ilçenin girişlerinde oluşturulan güvenlik noktalarında bekletilen ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

BİRİ BAŞINDAN DİĞERİ GÖĞSÜNDEN KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİ İLE VURULDU

Yaralılardan birinin kafasından, birinin ise göğsünden keskin nişancı tüfeği ile vurulduğu ve durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

İlçede çatışma sürüyor.

İKİNCİ ORDU KOMUTANI DA SUR'DA

İkinci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lılara yönelik düzenlen operasyonunun yönetildiği Sur Kriz Merkezi Yönetimi'ni ziyaret etti.


Çeşitli denetlemelerde bulunmak üzere Diyarbakır'da bulunan 2'nci Ordu Komutanı Orgenaral Adem Huduti, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile birlikte, Sur İlçesi'nin 6 mahallesinde PKK'lılara yönelik olarak, jandarma, polis ve kara kuvvetleri ile müşterek gerçekleştirdikleri operasyonların yönetildiği Sur Kriz Yönetim Merkezi Koordinasyon'u ziyaret etti.

Vali Aksoy başkanlığında, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Sur Kriz Yönetim Merkezi Koordinasyonu toplantısına katılan Orgeneral Huduti, yetkililerden yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi aldı.

Sur\'da Çatışma: 2\'si Ağır 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sur'da Çatışma: 2'si Ağır 3 Güvenlik Görevlisi Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Dürüst kürt: Kürdüm ama pkk dan nefret ettiğim için ne mutlu Türküm diyene 66 38 Yanıtla
  • mahir: AKP ne hale getirdin güzel ülkemizi 21 16 Yanıtla
  • Türk : Lanet oldun sur ve Diyarbakır Şırnak sana lanet ! 5 9 Yanıtla
  • Rovi: Cizre genç leri ne yapacağınızı biliyorsunuz 2 12 Yanıtla
  • vatandaş: AKP VE RTE NA EN SON TÜRKİYEYİ BÖLME GÖREVİ VERİLDİ.HABERİNİZ OLSUN. 7 6 Yanıtla
  • Bahadır : ulan 70 gündür bi ilçeden çıkaramadınız :(((. demek aynı anda 10 ilçede olsa devlet Çökecek... yazıklar olsun... 5 7 Yanıtla
  • misafır: ne guldum ya kım orda kım :) 6 5 Yanıtla
  • simge: elleriniz kırılsın asker llere polisllere dokunan eller kirilsin inş 6 4 Yanıtla
  • Barış sevdalısı: Savaş diliyle konuşmayın hiç bir sonuç alamazsınız daha önce denediniz beş kuruş etmedi yine etmeyecek ayrıca mezopotamya kürtlerin vatanıdır kimi kimin ülkesinden kovuyorsun 2 5 Yanıtla
  • Ali: Hayırdır oğlum Yürek mi yediniz ona meydan buna meydan okuyonuz araplara çok güvenmeyin sap gibi kalırsınız ortada bak. 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement