Super Bowl Bileti Fiyatları, Karaborsada 22 Bin TL'ye Çıktı - Son Dakika
Spor

Super Bowl Bileti Fiyatları, Karaborsada 22 Bin TL'ye Çıktı

Amerikan Futbol Ligi'nde şampiyonluk maçının bilet fiyatları 22 bin TL'ye fırladı. Yayıncı kuruluş, sadece reklam ücretlerinden 350 milyon dolar kazanacak.

31.01.2015 23:53  Güncelleme: 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Futbol Ligi NFL'de Super Bowl için satılan biletler kısa sürede tükenirken, biletleri depolayan ikincil pazarlarda en düşük fiyatlar 9.000 (22.000 TL) dolar sınırını aştı. Sadece araba park etmek için alınan park fişleri bile 126 dolara çıkmış durumda...

Sporx'de yer alan habere göre; Super Bowl için son dakikada bilet bulunmuş olunsa dahi Arizona'ya gitmek için alınacak uçak bilet fiyatları da arttı. Sadece 5300 özel jetin, Arizona'nın en büyük şehri Phoenix'e gittiği açıklandı.

DÜNYACA ÜNLÜ MÜZİSYENLER ŞEHRE GELDİ

Birçok müzisyen de, Super Bowl hafta sonunda Arizona'da parti veriyor. Maçın oynanacağı Glendale'deki University of Phoenix Stadium'a yakın olan Scottsdale'de dünyaca ünlü birçok müzisyenin ev sahipliği yapacağı partiler düzenleniyor. Dünyaca ünlü rapçiler Macklemore, Snoop Dogg, Pitbull, Lil Wayne, DJ Calvin ve aktör ark Wahlberg ile birlikte çeşitli ünlü sporcuların katıldığı özel partinin biletleri 1100 dolardan satıldı. Rolling Stone partisinde ise Aerosmith'ten Steven Tyler parti için 47.900 dolarlık bir harcama yaptı.

Super Bowl pazar gününün, sadece Arizona bölgesinde 500 milyon dolarlık ekonomik hacme kavuştuğu ifade edildi.

30 SANİYELİK REKLAM 4.5 MİLYON DOLAR

Öte yandan TV reklamları için alınan ücretler de açıklandı. Super Bowl'un aralarında reklam vermek isteyen firmalar, saniye başına 150 bin dolar olacak ve 30 saniyelik bir paket alan firmalar 4.5 milyon dolar ödeyecek. Yayıncı kanalın, sadece reklam ücretlerinden 350 milyon dolar kazanacağı ifade edildi.

Super Bowl'un 49.su, 1 Şubat'ta Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece, saat 01.30'da Arizona'da son şampiyon Seattle Seahawks ile New England Patriots arasında oynanacak ve 2014 NFL sezonunun şampiyonu belli olacak.

Super Bowl Bileti Fiyatları, Karaborsada 22 Bin TL\'ye Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Super Bowl Bileti Fiyatları, Karaborsada 22 Bin TL'ye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • METIN YAZAR: Hasta amerika. Yalanci amerika 8 3 Yanıtla
  • erkan: o parayla yurt dısı bahis sitesinde tek maça basarın keyfime bakarım 3 1 Yanıtla
  • 9 köyden kovulan adam: Baba ne para beyaaa! 3 1 Yanıtla
  • tenor: Kesin sike var fethullanin ve parelel yapinin işi 2 1 Yanıtla
  • Alp alparslan : Akp isimli yorumcu ne guzel dua bu insaalah akp siz kaliriz 3 0 Yanıtla
  • bekar ahmet: Hemen bir bilet alıp gidicem. 1 1 Yanıtla
  • Ne: Metin farkinda digilsin ama yalanci olanda biziz kafadan hasta ve uc kagitci olanda biziz aslan parcasi ,koyun metin 0 1 Yanıtla
  • hüloğğğ: New England Patriots favorim sağlam analiz oranları eşit, Seattle Seahawks geçen seneye göre biraz daha yumuşak oynuyor. . 1 0 Yanıtla
    METIN YAZAR: Sende Haklisin loooooo 1 0
  • Muhammet Bafra : Cahiller topluluğu 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement