Sulama Kanalına Düşen Domuz Kepçeyle Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Sulama Kanalına Düşen Domuz Kepçeyle Kurtarıldı

Sulama Kanalına Düşen Domuz Kepçeyle Kurtarıldı

Çanakkale'de sulama kanalına düşen yabani domuz, kepçe yardımıyla kurtarıldı. Sudan çıkan domuz, ormanlık alana kaçarak uzaklaştı.

03.09.2015 11:12  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi Camicedit Mahallesi'nde yer alan ÇOMÜ Bayramiç Meslek Yüksekokulu yanındaki sulama kanalına düşen yabani domuz, kepçe yardımıyla kurtarıldı. Sudan çıkan domuz, ormanlık alana kaçarak uzaklaştı.

BELEDİYEYE TELEFON

Camicedit Mahallesi'nde yer alan ÇOMÜ Bayramiç Meslek Yüksekokulu yanındaki sulama kanalına düşen yaban domuzunu fark eden emekli infaz koruma memuru 61 yaşındaki Hüseyin Yavuz, belediye ve orman ekiplerine haber verdi.

İŞ MAKİNESİ ÇAĞRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, önce domuza bir kement atarak kementi ısırmasını sağladı. Kementtin bir ucu, zabıta aracına bağlandı. Başarılı olamayınca bu kez iş makinesi çağrıldı.

DOMUZ SUDAN ÇIKARILDI

İş makinesinin kepçesine alınan domuz sudan çıkarıldı. Hayvanın çevreye saldırmaması için iki uyuşturucu iğne atıldı. Sersemleyen domuz kepçeden çıkarıldı. Kanaldan kurtulan domuz, ormanlık alana doğru koşarak gözden kayboldu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sulama Kanalına Düşen Domuz Kepçeyle Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • .....: Bu domuz aynı selahattin demirtasa benziyor oyunun demiş selahattin demirtaş in burnundan dusmus 29 8 Yanıtla
  • LEVENT: Hayvanlara doğal alan bırakmadılar ki,yeşil gördüğü yeri rant uğruna sattı talan ettiler,sizde o hayvan gb yaşam mücadelesi verin inşallah,gözünüzü toprak doyursun. 20 3 Yanıtla
  • gara: sahile vuran çocuklar noolcak onları kim kurtaracak he Tayip reis. 15 2 Yanıtla
  • mardinli: o su içme suyudur ne sulama kanalı milleti kandırmayın o su haramdır artık 2 15 Yanıtla
  • Tc Cumhuriyeti: KAHROLSUN AKP KATİLERİ VE MHP TERÖRİSTLERİ 4 7 Yanıtla
  • Objektif..: Samsun olsaydı Taşla öldürürlerdi yine .. 8 1 Yanıtla
  • gercek: İnsanin degeri anca bu kadar bu ulkede..gecen tolda baygin bir yasli gordum polis vatandas donup bakmadi bile..adam bayilmis milletin umurunda degil ..neyse yardimci oldum..ama ne oldu belli degil..herkes kendini dusunuyor kimseden kimseye hayir yok..zenginlerse dunyanin en duyarsiz insanlari olmus bu ulkede.. 9 0 Yanıtla
  • cahit çolak: İnsanlık ölmedi .Allahın yarattığı can işte çanakkale insanı böyle mert ve delikanlıdır insanlık dersi alın utanın insanlara değer verin sevin sayın iyilik yapki iyilik bulasın çocuklarınıza haram yedirmeyin 7 1 Yanıtla
  • komando: ben timsah tüh ğeç kaldım belediyeyi savcılaga vercem avımı çaldı 2 3 Yanıtla
  • melt: buda pkknin arkadasi 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement