Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, diğer spor branşlarına da el attı.

18.12.2015 15:06

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekir spor, diğer spor branşlarına da el attı.

Yeşil kırmızılı kulüp, futbol ve ve karateden sonra atletizm, güreş, okçuluk, jimnastik, tekvando ve bayan voleybol branşlarında faaliyet gösterecek.

Diyarbekirspor Kulübünden yapılan açıklamada, futbol dışındaki branşların Diyarbekirspor A.Ş bünyesinde kurulan ve çalışmalara başlayan Diyarbakırspor 1968 Derneği bünyesinde yürütüleceği kaydedildi.

Açıklamada, yeşil kırmızılı kulübün her açıdan spor kulübü haline gelmesi için önemli çalışmalar yapıldığına dikkat çekildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Futbolda yıllardır başarılı şekilde çalışma yürüterek kentimize heyecan oluşturan kulübümüz, diğer spor branşlarındaki projelerini de hayata geçirmeye başlamıştır. Küçük adımlar ve sembolik bütçeyle başlayan bu çalışmamız zamanla büyüyerek kulübümüzü her anlamda spor kulübü haline getirmeyi amaçlamaktadır. Yegane düşüncemiz Diyarbakır halkı ve gençliğine layık bir marka haline gelmektir. Maddi ve manevi olarak tüm imkanlarını kentimizin hizmetine sunan onursal başkanımız Feyzi İlhanlı'nın çaba ve gayretleriyle yürütülen bu çalışmalara her kesimin destek vermesini bekliyoruz. Kulübümüz bünyesinde kurulan ve çalışmalarına aktif şekilde başlamış olan Diyarbakırspor 1968 Derneği bünyesinde çalışma yapacak olan yeni spor branşlarımızın kentimize hayırlı olmasını diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement