Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, son 5 maçta 11 puan topladıklarına dikkat çekerek ilk yarıda kalan 7 maçta gerekli puanları alarak devre arasına üst sıralarda gireceklerine inandığını söyledi.

04.11.2015 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı,  son 5 maçta 11 puan topladıklarına dikkat çekerek ilk yarıda kalan 7 maçta gerekli puanları alarak devre arasına üst sıralarda gireceklerine inandığını söyledi.

İlhanlı, yaptığı açıklamada, her maçın ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Takıma uyarılarda da bulunan İlhanlı, "Ne yazık ki sezona iyi başlayamadık. Hesapta olmayan kötü sonuçlar aldık. Bu biraz moralimizi bozdu.Taraftarlarımızın da haliyle morali bozuldu. Ancak son 5 haftada çıkışımız var. Son olarak yaklaşık 80 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen deplasmanda galibiyeti kaçırarak berabere kaldık. Şu an puan olarak istediğimiz noktada değiliz ancak gelecek için umut veren bir çıkışımız var" dedi

Teknik heyeti ve futbolculara güvendiğini, kötü başlayan filmin sonunun mutlu sonla tamamlanacağını belirten İlhanlı, şunları kaydetti:

"Halk ve taraftar bizden başarı bekliyor. Galip geldikçe her şey daha güzel olacak. Bunu sağlamak elimizdedir. Kentimize ve taraftarımıza layık olmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Taraftar store istedi, biz de gerekeni yaptık. 1 yıllık çalışma sona erdi. Atatürk Stadı karşısında hizmet verecek Diyarıum hazır. Kısmet olursa Zara Belediyespor maçından önce satışlara başlayacağız ve daha sonra görkemli bir açılış yapmayı planlıyoruz. Ürünler için kaliteden ödün vermedik. Kimsenin aklında piyasadaki kötü örnekler kalmasın. Biz çok kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla halkımızla buluşturuyoruz. Büyük bir projeyi hayata geçiriyoruz. Lisanslı ürünlerimizin satışları ile başlayacağız. Hem toplu hem perakende ve hem de internet üzerinden online satışlar yapılacak. Yurt içi ve yurt içinde talep eden tüm Diyarbakırspor sevdalılarına lisanslı ürünleri ulaştıracağız."

İlhanlı, gündemlerinde birçok önemli projeler olduğunu ve bunları zamanla hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement