Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor, iç ve dış transfer çalışmaları için İstanbul'da transfer zirvesi kurdu.

03.07.2015 15:46

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor, iç ve dış transfer çalışmaları için İstanbul'da transfer zirvesi kurdu.

Transfer komitesinde yer alan yöneticiler ve teknik heyetin yer aldığı ekip, iç ve dış transferle ilgili çalışmaları yürütecek.

İç transferde teknik heyetin kalmasını istediği futbolcularla bu hafta sonu görüşmeler yapılacağı, pazartesi'den itibaren de dış transferde prensipte anlaşılan futbolcularla görüşmeler yapılacağı kaydedildi.

Anlaşma sağlanacak futbolcularla sözleşme imzalanacağı ve bunların daha sonra basınla paylaşılacağı öğrenildi.

Yeni Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, transfer çalışmaları ile ilgili taraftarlardan gelen yoğun talep ve sorular olduğu belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Yüreği takımımızın başarısı için atan taraftarlarımızın meraklarına hak vererek, endişeye gerek olmadığını ifade ediyoruz. Transferle ilgili çalışmalarımız aralıksız şekilde devam etmektedir. Sürdürülen girişimlerde takımımızın şampiyonluk hedefine uygun olacağını düşündüğümüz birçok oyuncu ile prensipte anlaşmış durumdayız. Transferde resmi imzaları önümüzdeki günlerde atacağız. İç transferde de takımda kalması istenen oyuncularla ön görüşmeler başarıyla yapılmış olup hem iç hem de dış transferde şekillenecek yeni kadromuz 19 Temmuz'da Bolu Esentepe'de başlayacak yeni sezon hazırlık kampına yetişecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement