Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da genel menajer İsmet Yılmaz, elde edilen başarılı sonuçların sevindirici olduğuna söyledi.

18.03.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da genel menajer İsmet Yılmaz, elde edilen başarılı sonuçların sevindirici olduğuna söyledi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, lig sonunda hedefledikleri yere gelebilmeleri için bundan sonra daha dikkatli ve temkinli olmaları gerektiğini belirtti.

Başarıda en büyük etkenin huzur ortamı olduğunu belirten Yılmaz, "Kulübümüzde başarıya uygun bir ortam var. Başkanımız Feyzi İlhanlı ve yönetim başarı için her türlü imkanı sağlamış durumda. Maddi konularda tek başına olan başkanımız hiçbir yerden destek almamasına rağmen maddi anlamda takımı mağdur etmiyor.  Devre arasında başkanımızın maddi imkan yaratmasıyla teknik heyetle beraber iyi bir çalışmayla yerinde takviyeler yaptı" dedi.

"Eldeki oyuncular da kaliteli olunca ortaya güzel bir eser çıktı" diyen Yılmaz, başarı için gerekli olan takım ruhunun oluştuğunu kaydetti.

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Takımda arkadaşlık ruhu çok iyi duruma geldi. Teknik heyet ve futbolcular daima başarıyı düşünüyor. Bizler de onların sorun yaşamaması için elimizden geleni yapıyoruz. İyi bir seri yakaladık. 8 maçtır yenilmiyoruz. Hem iyi oynuyoruz, hem kazanıyoruz. Başarı için bir diğer faktör olan taraftar desteği de var. Gittiğimiz hiçbir deplasmanda yalnız bırakmadılar. Hedefimiz kalan tüm maçları kazanmaktır. Teknik heyet ve futbolcularımızın bizi 2.Lig'e taşıyacağına olan inancımız sonsuzdur. Bundan sonra çok daha dikkatli olmamız lazım. Sadece iyi bir çıkış ve hava yakaladık. Sezon sonunda mutlu olmamız için her maça aynı motivasyonla çıkarak sonuna kadar mücadele etmeliyiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement