Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Türkiye’de milli takım ve süper lig takımlarında uygulanan mentörlük eğitimi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor’da da uygulanmaya başlandı.

06.03.2015 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de milli takım ve süper lig takımlarında uygulanan mentörlük eğitimi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakır spor'da da uygulanmaya başlandı.

Malatya İnönü Üniversitesi'nde görev yapan öğretim görevlisi ve spor psikolojisi uzmanı Oktay Ceviz, haftanın belli günlerinde yeşil-kırmızılı futbolculara spor psikolojisi ve maç motivasyonu konusunda eğitim veriyor.

"EĞİTİM ÇOK FAYDALI OLUYOR"

Yeni Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, verilen eğitimin faydalarına dikkat çekilerek, "Teknik heyet ve futbolcularımız idmanların dışındaki zamanlarda çeşitli sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Haftanın belirli günlerinde sinemaya giderek çeşitli filmleri izleyip moral depolayan ve stres atan takımımız, maçlardan önce spor psikolojisi uzmanı (mentör) Oktay Ceviz tarafından çeşitli terapiler uygulanarak karşılaşmalara hazırlanıyor. Son derece faydalı olduğuna inandığımız bu eğitim çalışması devam edecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement