Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, Dardanelspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

24.02.2015 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, Dardanelspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Diyarbakırspor Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin anlam kazanması için Dardanelspor ile deplasmanda yapacakları maçı da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Ceviz, kendileri için her maçın aynı olduğunu ve her maça kazanmak için çıktıklarını kaydetti.

İç ve dış saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıktıklarını dile getiren Ceviz, şöyle konuştu:

"Geçen hafta sahamızda önemli bir galibiyet aldık. Şampiyonluk hedefi belirleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ettik. Bu galibiyetle iç saha maçlarındaki şansızlığımıza da son verdik. Ligde kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. İç ve dış saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkıyoruz. Dardanelspor ile deplasmanda yapacağımız maça da kazanmak için çıkacağız. Bu maçın hazırlıklarına da başladık. Çalımalar büyük bir moral ve motivasyon içinde devam ediyor. Hedefimiz bu deplasman maçını da galibiyetle sonuçlandırmaktır."

Ceviz, 7 futbolcusunun ceza sınırında olduğunu ve Erdinç'in de Dardanelspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement