Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, son 4 maçında 10 puan topladı.

23.02.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, son 4 maçında 10 puan topladı.

Yeşil kırmızılı takım, dün sahasında seyircisiz olarak yaptığı maçta lig ikincisi Denizli Büyükşehir Belediyespor'u da 3-0 yenerek iç saha fobisini aşmanın sevincini yaşadı.

Diyarbakırspor Teknik Direktör Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, son haftalarda elde edilen iyi sonuçların takıma özgüven kazandırdığını söyledi.

Ceviz, "İyi sonuçlar alınca üzerimizdeki stres ve baskı ortadan kalktı. Bu maça da iyi başlayıp golü bulunca her şey istediğimiz gibi gitti. Güçlü, dirençli ve 9 haftadır yenilmeyen bir takımı yendik. Hem iyi oynadık, hem farklı kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu çizgiyi devam ettirmemiz lazım. Çünkü puan cetvelinde istediğimiz yerde değiliz. Daha çok yol kat etmemiz şart" dedi.

Diyarbakırspor Genel Menajer İsmet Yılmaz da önemli bir galibiyet aldıklarına dikkat çekerek, rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Yılmaz, şunları söyledi:

"Şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden birini farklı yendiğimiz için mutluyuz. Ne var ki şimdi sevincimizi bir kenara bırakarak önümüze bakmalıyız. Zorlu maçlar serisine devam edeceğiz. Kazanmaya devam etmeliyiz. Rakiplerimizin üzerine çıkmamız için iç saha ve deplasman fark etmeden galibiyetler elde etmek istiyoruz."

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement