Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor, Kırıkhanspor ile yapacağı deplasman maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

05.04.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Diyarbakırspor, Kırıkhanspor ile yapacağı deplasman maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanvekili Mehmethan Akan, yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda ligin orta sıralarında yer alan Kırıkhanspor ile karşılaşacaklarını söyledi.

Akan, "Yarın üst üste ikinci deplasman maçımıza çıkacağız. Kırıkhanspor ile yapacağımız maçı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Birbirinden zorlu maçlara sahne olacak. 30. hafta maçlarını karlı kapatan taraf olmayı hedefliyoruz. Hem şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak hem de ligin lideri olan Keçiörengücü ile puan farkını kapatmak istiyoruz" dedi.

Moral ve motivasyon açısından çok iyi durumda olduklarını ifade eden Akan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Futbolcularımızın durumları iyi. Onlarla yaptığımız görüşmelerde hiçbir sıkıntıları olmadığını görüyoruz. Takımda her şey yolunda. Birlik ve beraberlik içindeyiz. El birliğiyle Yeni Diyarbakırspor'u şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Bunu da başaracağız. Ben futbolcularımıza ve teknik heyetimize inanıyorum." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement