Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Zirve adaylarından Sarıyer’i yarın ağırlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sahadan 3 puan ile ayrılıp, çıkışını sürdürmek istiyor.

13.12.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirve adaylarından Sarıyer'i yarın ağırlayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, sahadan 3 puan ile ayrılıp, çıkışını sürdürmek istiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarının son haftasına 17 puan ve 1 maç eksikle 12. sırada giren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, zirve hesapları yapan Sarıyer'i yenerek son haftalardaki çıkışını devam ettirmek istiyor. Kendi sahasındaki 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak ligde topladığı 17 puanın 14'üne kendi sahasında ulaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, en başarılı 3. deplasman takımı olan İstanbul temsilcisini eli boş göndererek, iç saha başarısını sürdürmenin planlarını yapıyor.

Tüm tribünler için 3'er lira olarak belirlenen maçın biletleri satışa sunuldu. Büyükşehir Belediyespor, taraftarlara sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla destek çağrısında bulunurken, iki takım için de büyük önem taşıyan maçı Giresun bölgesi hakemi Hasbi Dede yönetecek. Maçın başlama saati 13.00.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da sakat olan Uğur Tülümen dışında eksik yok.

Diyarbakırspor'da iki dönem görev yapan Bahri Kaya'nın çalıştırdığı Sarıyer'de önceki yıllarda Diyarbakırspor'da oynayan kaleci Osman Kurtuldu, geçen sezon Büyükşehir Belediyespor'da yer alan Mert ve geçen sezon Diyarbakırspor AŞ'de forma giyen Gökhan Payal gibi isimler forma giyiyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement