Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor’dan Serkan Özsoy’la anlaşırken, iç transferde ise Ercüment Balıkçı ile tekrar anlaştı.

11.07.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kahramanmaraşspor'dan Serkan Özsoy'la anlaşırken, iç transferde ise Ercüment Balıkçı ile tekrar anlaştı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pendiksporlu Caner Erdoğan'dan sonra ikinci dış transferini gerçekleştirdi. Geçen sezon Kahramanmaraşspor'da forma giyen Serkan Özsoy'la anlaşma sağlandığı bildirildi. 2006-2007 ve 2007-2008 sezonlarında Diyarbakırspor'da oynayıp takım kaptanlığı da yapan Serkan'la 1 yıllık sözleşme imzalanacak. Fenerbahçe'de yetişen ve defalarca milli olan, birçok önemli takımda oynayan 36 yaşındaki futbolcunun kariyerinde 101'i Spor Toto Süper Lig olmak üzere 372 resmi maçı bulunuyor.

Büyükşehir Belediyespor, iç transferde de önemli bir adım attı. Sözleşmesi sona eren futbolculardan Ercüment Balıkçı ile yeniden anlaşma sağlandığı bildirildi. 2 sezon önce Keçiörensportif'ten transfer edilen Ercüment Balıkçı, 66 maçta forma giyerek orta sahadaki başarılı futbolunu 6 golle süsledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement