Sony'nin 345 Milyon Dolarlık Dev Yatırımı! - Son Dakika
Teknoloji

Sony'nin 345 Milyon Dolarlık Dev Yatırımı!

Sony\'nin 345 Milyon Dolarlık Dev Yatırımı!

Japon merkezli elektronik ve akıllı cihaz üreticisi Sony, mobil sensör üretimlerine hız kazandırmak için dev bir yatırıma hazırlanıyor!

25.07.2014 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Japon merkezli elektronik ve akıllı cihaz üreticisi Sony, mobil sensör üretimlerine hız kazandırmak için dev bir yatırıma hazırlanıyor!

Elektronik ve akıllı cihaz üretim devlerinden biri olan Sony için yeni bir haber daha gündeme geldi. Hemen hemen teknolojinin tüm alanlarında kullanıcısına ürün yelpazesi sunan Japon üretici, tablet ve akıllı telefon modelleri için geliştirdiği sensör tedariğinde dünyanın en yoğun talebe sahip marka olarak görülüyor.

Xperia modelleriyle birlikte kamera sensörleri üretimine resmen başlayan Sony, Reuters'ın haberine göre, gelen talepler karşısında çaresiz kalmamak ve seri üretime hız kazandırmak için 35 Milyar Yen yani 345 Milyon Dolar yatırım yapacağını duyurdu.

Kyushu adasında bulunan iki fabrikanın üretimde hızlanması beklenirken, önümüzdeki Ağustos ayında söz konusu üretimin %13 oranında büyüme sağlayacağı da Sony'nin planları arasında yer alıyor. İlk adım olarak ön kamerada kullanılabilecek sensörler üretmeyi planlayan Sony, "Dünyanın en iyi selfie odaklı telefonu" olarak piyasaya sürdüğü Xperia C3'ün alternatiflerine hazırlanıyor.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Sony'nin 345 Milyon Dolarlık Dev Yatırımı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement