Kızgın Sürücü Sollama Yapan Genci Öldürüp Müzikholde Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Kızgın Sürücü Sollama Yapan Genci Öldürüp Müzikholde Stres Attı

İstanbul'da trafikte sollama yapan gence sinirlenen şahıs, takip ettiği genci kurşun yağmuruna tutup öldürdükten sonra müzikhole eğlenmeye gitti.

22.10.2014 14:42  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da Bahçelievler'de kan donduran bir olay yaşandı. Trafikte kendisini solayan ve aracına sürten gence sinirlenen şahıs, takip ettiği genci yakalıp kurşun yağmuran tuttu. Genç hayata veda ederken şahıs müzikhole eğlenmeye gitti.

KOVALAMACA BAŞLADI

Edinilen bilgilere göre, trafikte T.K. (26) isimli genç, sollama yaparken başka bir araca sürtündü. Genç ile sürtündüğü aracın içinde bulunan şahıs arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamacının ardından T.K. aracını durdurup aşağı indi.

HAYATA VEDA ETTİ

Aracındaki hasarı kontrol etmeye çalışırken olay yerine gelen diğer araçtaki sürücü, gencin üzerine kurşun yağdırdı. Araçtan ateş açan şüpheli olay yerinden kaçarken, T.K. kanlar içinde yere yığıldı. T.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

CİNAYETİN ARDINDAN MÜZİKHOLDE STRES ATTI

Zanlı, cinayetin ardından eğlenmek için gittiği müzikholün güvenlik kamerasına takıldı. Görüntülerde cinayetin ardından zanlı aracıyla bir müzikhole geliyor. Müzikhole giren zanlı, oturduğu masada bir erkekle sohbet ediyor.

Zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis, aracı tespit ederek zanlının olayın ardından bir müzikhole giderek eğlendiğini belirledi. Bunun üzerine harekete geçen polis, H.T. (22) adlı erkek şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kızgın Sürücü Sollama Yapan Genci Öldürüp Müzikholde Stres Attı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kızgın Sürücü Sollama Yapan Genci Öldürüp Müzikholde Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • hasan: Vay gerizekali bu nedir allah askina iyimis sinirlendigimizi cekip vuralim istanbul ayni teksasa dondu . . . kardesim bence boyle soguk kanli davranmis once oldur sonra git kafa dagit oh be. . idam edeceksin boylesini hic acimayacaksin yazik degilmi bir gencecik hayati yok etmis allah onuda beter etsin insallah. . . 12 0 Yanıtla
  • TACO: İdam gelmeli bu memlekete hemde derhal. . . 3 0 Yanıtla
  • Amo: Turk kafasi iste ne beklersin 2 0 Yanıtla
  • KARTAL TAŞ: bu manyakların toplum içinde dolaşmasının sonucu bu bunları tımarhaneye basmalı birdahada çıkarmamalı 1 0 Yanıtla

Advertisement