Sneijder'den Volkan Demirel'e Özel Şarkı - Son Dakika
Spor

Sneijder'den Volkan Demirel'e Özel Şarkı

Attığı iki enfes golle Fenerbahçe'yi yıkan Galatasaraylı Sneijder, maçtan sonra "Özür dilerim Volkan... Özür dilerim Volkan" sözleriyle takım arkadaşlarını kırdı geçirdi.

21.10.2014 09:39  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan dev maçta sarı-lacivertli kaleye 2 gol birden bırakan Wesley Sneijder'in keyfine diyecek yok.

HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Derbide kaydettiği iki muhteşem golle Fenerbahçe galibiyetine imzasını atan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, maçtan sonra soyunma odasına kendi bestesi olan yeni şarkısı ile girince herkesi güldürdü.

"ÖZÜR DİLERİM VOLKAN"

Sneijder'in İngilizce olarak söylediği "Özür dilerim Volkan... Özür dilerim Volkan" sözleri futbolcuları kırdı geçirdi. Yıldız oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada da "O toplar kalecilerin kurtaracağı toplar değildi. Volkan sürekli vakit geçirmeye çalıştı. Ben de doğru zamanda onu cezalandırdım" demişti.

Bu arada Süper Kupa maçında Volkan'la gerilim yaşayan Felipe Melo'nun maçtan sonra Sneijder'ı özel olarak tebrik ettiği bildirildi.

Sneijder\'den Volkan Demirel\'e Özel Şarkı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sneijder'den Volkan Demirel'e Özel Şarkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hakim: İyiki gol attın snayder bu kadarda abartma . Golcüysen Balıkesir maçında nerdeydin. 27 42 Yanıtla
    GAYSERİLİ 38: Galatasaray Borussia Dortmund Maçındada atar inşallah ozaman . . . . . . . . . . . . . . . . . 0 0 galatasaray: hakim msin gercekten bilmiyorum ama bildiğim tek şey boş konuştuğun :) 0 0
  • İST 34: sağdan soldan volkanabin volkanabin auuu auu 36 8 Yanıtla
  • snayder: ben gs liyim ama şu feneri kadıköyde yenmeden sevinmicem 22 12 Yanıtla
  • colestra: Bi sagdan bi soldan 2 dakka daha olsa ortadan da koyacakti 20 5 Yanıtla
  • GS Lİ: FENEVVVV AĞLAMAAAAAAAAAAAAA 18 5 Yanıtla
  • Anıl: 2 penaltıyı kaçırdık diye tutmuş gibi sevinen ayı volkan anırırken iyi 2 tane 90a gol atıp dansöz gibi oynatan sneijder kötü öylemi ya bırakın bu işleri :D 15 5 Yanıtla
  • TÜRK: ddd 3 3 Yanıtla

Advertisement