Siverek Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı'ya Veda Gecesi Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Siverek Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı'ya Veda Gecesi Düzenlendi

Siverek Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı\'ya Veda Gecesi Düzenlendi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görev yaparken tayini İstanbul’a çıkan Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı’ya veda gecesi düzenlendi.

02.10.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yaparken tayini İstanbul'a çıkan Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı'ya veda gecesi düzenlendi.

Siverek'te 2 yılı aşkın süre Emniyet müdür vekilliği yapan İbrahim Arpacı'nın tayininin çıkması üzerine Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş tarafından Belediyeye ait Tarihi Cıncıklı Hamamında bir veda gecesi düzenlendi. Toplantıya Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, daire amirleri ile Arpacı'nın görev arkadaşları katıldı.

Geceyi düzenleyen Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş'a teşekkür eden Arpacı, "Bu geceyi düzenleyen başta Belediye Başkan yardımız Hasan Karakaş'a ve bu geceye katılarak bizi onurlandıran başta Milletvekilimiz Kasım Gülpınar, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Siverek'te görev yapmaktan çok memnunum, inşallah bugünden sonra Siverek Emniyet müdürlüğüne atanan Erdal müdürümüz bu görevi daha iyi yürütecek. Şunu çok iyi biliyoruz ki Siverek Güneydoğunun en huzurlu şehridir, inşallah bundan sonrada böyle devam edecektir" dedi.

Milletvekili Gülpınar, hizmetlerinden dolayı İbrahim Arpacı'ya plaket takdim etti. Gülpınar, "Biz Siverek'e hizmet eden herkesi baş tacı ederiz, Siverek'ten gittikten sonrada unutmuyoruz. Burada taş üstüne bir taş koyanı unutmadığımız gibi bir adetimiz var. Bir vatandaşa yardımcı olan herkes, hangi görevde olursa olsun gittikten sonra da bizim fahri hemşehrimizdir" diyerek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yaklaşık 2 saat süren veda gecesinde davetlilere çiğ köfte ile tatlı ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek Emniyet Müdür Vekili İbrahim Arpacı'ya Veda Gecesi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement