Sivasspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Sivasspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 Yendi

Sivasspor, teknik direktör Sergen Yalçın'la birlikte çıktığı ilk maçta Türkiye Kupası'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 yendi.

24.12.2014 19:02  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. maçında Sivasspor sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırladı. Sivasspor yeni teknik direktörü Sergen Yalçın önderliğinde çıktığı ilk maçta rakibini 4-0 yenerek 3 puanını sahibi oldu.

GOLLER BATUHAN, AATIF VE MUSA'DAN

Sivasspor'un gollerini 15'te Batuhan Karadeniz, 17 ve 34'te Aatıf ve 39'da Musa Sinan kaydetti. Bu sonuçla Sivasspor grupta ilk galibiyetini aldı ve 3 puana yükseldi. Gaziantep BB ise 1 puanda kaldı.

Sivasspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'u 4-0 Yendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sivasspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Cemo: Helal olsun su Sergene, eli degdi yer basarili oluyor. Gecen senede adam Antepi aldi alt siralardan goturduama para sorunu var diye, verilen sozler tutulmadi diye birakti gitti. Kac sefer dedi futbolcularin paralarini odeyin diye yonetime ama yapmadilar 22 2 Yanıtla
  • Osman KAYA: Gaziantep kocaman bör köydür. önce evler yapılmış sonradan cadde ve sokaklar yapılmış bir yerdir, 50 metrede bir emlakçı vardır, kenar mahalledeki en küçük bir evin aylık kirası 700 liradır. Gaziantep ne anlar spordan, ancak kaçak eşyalardan çoooook iyi anlar. 7 6 Yanıtla
  • Serkan: Ins sergen buyuk adam olur. Artik biktim fatih terim hegomanyasindan. Yeter artik 9 3 Yanıtla
  • Jayjay: Başarılar büyük kaptan adamsın 0 0 Yanıtla

Advertisement