Şırnak'ta Askeri Birliğe Saldırı! 1 Asker Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta Askeri Birliğe Saldırı! 1 Asker Yaralı

Şırnak\'ta Askeri Birliğe Saldırı! 1 Asker Yaralı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne yapılan askeri sevkiyat sırasında yola döşenen mayının patlatılması sonucu 1 asker yaralandı.

28.07.2015 17:23  Güncelleme: 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne yapılan askeri sevkiyat sırasında yola döşenen mayının patlatılması sonucu 1 asker yaralandı. Uludere İlçesi'nde de Jandarma Özel Harekat Taburu'na ateş açıldı. Her iki yerde güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

1 ASKER YARALANDI

Beytüşşebap İlçe girişinde bulunan İkinci Köprü mevkiinde, askeri sevkiyat sırasında yola döşenen kablolu mayının patlaması sonucu bir asker yaralandı. Yaralı asker, ambulansla önce Taktik Alay Jandarma Komutanlığı'na buradan da helikopterle Şırnak Asker Hastanesi'ne sevkedildi.

PKKLI'LAR İLE GÜVENLİK GÜÇLERİ ARASINDA ÇATIŞMA

Mayının patlamasının ardından güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Şiddetli çatışmaların yaşandığı bölge, kobra helikopterleri tarafından yoğun ateş altına alındı.

BİNGÖL'E ATEŞ AÇILDI, PKK'LILAR KAÇTI

Öte yandan Bingöl'ün Yedisu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na da bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerin karşılık vermesi üzerine teröristler kaçtı.

Olay, bugün üzeri saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Teröristlerin açtığı ateşe sskerin ağır makineli tüfeklerle ateş açması üzerine, saldırganlar bölgeden kaçarak uzaklaştı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede hava destekli, geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta Askeri Birliğe Saldırı! 1 Asker Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (113)

  • Kürt polis: Değerli vatan sever kardeşlerim lütfen rahat olun, bende kürdüm ve teşkilatta binlerce kürt asıllı polis var, burada ahkam kesip bayrağını seven milliyetçi kardeşlerimize laf eden pis Kürtleri bizler affetmiyoruz, ve tarihte affetmeyecek, Kürt değil babam olsun ihanet içinde kafasına sıkarım. Bu vatan uğrunda hergün zevkle ölmeye razıyız. Sakın üzülmeyin kendinizi yıpratmayın, bu soysuzların kökünü kazıyana kadar ölecez. Ölmek farzdır (elhamdülillah) 82 155 Yanıtla
  • 098: Akkopekler allah belasını versin 46 122 Yanıtla
  • polise ve askere can feda : kürt türk kardeştir fakat hdp pkk dhkpc kallestir 39 101 Yanıtla
  • Rojda: Ne mutlu turkum diyene 56 47 Yanıtla
  • Caner: Sadece PKK yı suçlayın onlar ermeni Kürt bu vahşeti yapmaz bunlarda inanç bulunmaz ordu da emmiyette sayısız Kürt evladı var unutmayın bura Kürt Türk ayırımı yapanlar sadece PKK nın ekmeğine yağ sürüyor akıllı olun herşey vatan için kötü niyetliye Allah fırsat vermesin inşallah 34 54 Yanıtla
  • D I L B I R İ N: FOTOĞRAFTA BAYA GÜZELMİŞ . . . 49 26 Yanıtla
  • karabükten biri: Bu HDP milletvekilileri meclise sokana bin kere yazıklar olsun 55 18 Yanıtla
  • Pkk dediğin kaçar karı gibi: Karı gibi kacarlar ancak bir gram grur yok bunlarda 25 46 Yanıtla
  • türkiyem: AKP de bi HDP de özellikle akp turk halkının oylarını rüyasında görür bundan sonra 18 50 Yanıtla
  • kafkas kartalı: cumhurbaşkanım,vur de vuralım öl de ölelim,vatan sana canım feda... 22 45 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement