Sinan Engin: Fenerbahçe, Lucescu'yu Getirecek - Son Dakika
Spor

Sinan Engin: Fenerbahçe, Lucescu'yu Getirecek

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gelecek sezon İsmail Kartal'ı gönderip yerine Lucescu'yu getireceğini söyledi.

15.09.2014 11:34  Güncelleme: 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının yorumcularından Sinan Engin, Fenerbahçe'yle ilgili çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. Engin, Romen teknik adam Lucescu'nun gelecek sezon Fenerbahçe'nin başına geçebileceğini belirtti.

"LUCESCU, UKRAYNA'DA MUTLU DEĞİL"

"Lucescu, Ukrayna'da mutlu değil" diyen Engin, "Aldığım duyumlara göre Fenerbahçe önümüzdeki sezon Lucescu ile anlaşabilir. Bu sezon Galatasaray’ın kapısından döndü. Donetsk başkanı Türkiye’ye gelmesine izin vermedi. Ama Lucescu Ukrayna’da mutlu değil." dedi.

"AZİZ YILDIRIM, SİNAN ENGİN'İ GETİRECEK"

Tecrübeli yorumcu, "Celal Kolot’la birlikte adını vermek istemediğim bir arkadaşla beraberdik. Aziz Yıldırım’ın Mircea Lucescu’yu istediğini söyledi. Ben isterim ki İsmail Kartal 10 sene Fenerbahçe’nin başında kalsın. Ama bu takımı Ersun Yanal şampiyon yaptı, gönderildi. İsmail de şampiyon yapsa, gönderilebilir kardeşim. Hem de şampiyon olurlarsa, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar. Bana gelen duyumlar Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon Lucescu ile çalışmak istediği yönünde. Bence önümüzdeki sezon Türkiye’de çok ciddi bir Lucescu savaşı yaşanacaktır." diye konuştu.

Sinan Engin: Fenerbahçe, Lucescu\'yu Getirecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sinan Engin: Fenerbahçe, Lucescu'yu Getirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ugur: 'AZİZ YILDIRIM, SİNAN ENGİN'İ GETİRECEK' =) alt başlıkta bir yanlışlık mı var ne? =) 14 1 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: BU SİNAN ENGİN SANIRIM LUCESCU KAN PARA ALACAK TRANSFER OLUR SA !! GEÇEN YIL GALATASARAYA GELİYOR DU ! BU SENE F. B YE BAŞKA MEVZU YOK . . . BİLDİĞİNDEN DEĞİL DE GÜNDEM OLSUN REYTİNG OLAYI;) 4 0 Yanıtla
  • KANUNU UYGULA: SİNAN ENGİN GENE HAVAYA GİRMİŞ 100 ÖNGÜRÜSÜNDEN SADECE 10 ADEDİNİN DOĞRU ÇIKTIĞIN SEYREDEN HERKES BİLİR SEN FATİH TERİMİ GALATASARAY LA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA 2 SENELİK MULAVALE YAPACAK DEDİN TERİM İSTİFA ETTİ FAL BAKMAYI BIRAK DA BİRAZ FUTBOL ANALİZLERİ YAP MAGAZİN SAYFALARINA DÖNDÜ PROGRAMINIZ BAĞIRMALAR KARGAŞALAR ARTIK O KANALIN FUTBOL PROGRAMINI DİNLEMEME KARARI ALDIM 4 0 Yanıtla
  • TACO: Kaybol Türk futbolundan sen bi kere yaaaaaa 0 0 Yanıtla

Advertisement