Sevilla Taraftarı, Arda'ya "Ayakkabı" Olayını Hatırlattı - Son Dakika
Spor

Sevilla Taraftarı, Arda'ya "Ayakkabı" Olayını Hatırlattı

Sevilla-Atletico Madrid maçında Sevillalı taraftarlar, Kral Kupası'nda Barcelona maçında ayakkabı fırlatan Arda Turan'a tezahüratla gönderme yaptı.

02.03.2015 00:22  Güncelleme: 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 25. haftasında oynanan ve 0-0 golsüz biten Sevilla- Atletico Madrid maçında Sevillalı taraftarlar, Kral Kupası'nda Barcelona maçında ayakkabı fırlatan Arda Turan'a tezahüratla gönderme yaptı.

21 MAÇ SONRA BİR İLK

Bu sonuçla 20 Eylül 2014'te 2-2'lik Celta Vigo maçının ardından ligde 21 karşılaşma sonra ilk beraberliğini alan Atletico Madrid, şampiyonluk şansını iyice zora soktu.

ARDA'YLA DALGA GEÇTİLER

İlk 11'de sahaya çıkan Arda Turan, maçın 58. dakikasında yerini Fernando Torres'e bırakırken, Sevilla taraftarlarının hedefindeki isim Arda oldu. Kral Kupası'nda oynanan Atletico Madrid-Barcelona maçında Arda Turan'ın ayakkabısını fırlatma olayını hatırlayan Sevillalı taraftarlar, oyuncu değişiminden dolayı saha kenarına gelen Türk futbolcu için "Ayakkabıyı fırlat Arda, ayakkabıyı fırlat" diye bağırdı.

SIMEONE: İYİ BİR PUAN

Bu arada, Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone, golsüz biten karşılaşma sonrası, "Direkt bir rakibe karşı alınmış iyi bir puan" şeklinde konuştu.

PUAN FARKI İKİYE İNDİ

Öte yandan, 25. hafta maçlarında lider Real Madrid de sahasında Villarreal ile 1-1 berabere kaldı. Haftanın en karlı takımı, deplasmanda Granada'yı 3-1 yenen Barcelona olurken, şampiyonluk yarışında Real Madrid (61) ile 2. Barcelona (59) arasındaki puan farkı 2'ye indi. Atletico Madrid, 54 puanla 3. sırada kalırken, dördüncü Valencia ise Real Sociedad'ı 2-0 yenerek puanını 53'e yükseltti.


Sevilla Taraftarı, Arda\'ya "Ayakkabı" Olayını Hatırlattı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sevilla Taraftarı, Arda'ya 'Ayakkabı' Olayını Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • esra yılmaz: ispanya bu ukala herifi neden hala ülkelerinde tutuyorki? adam ayakkabı fırlatıyor yüzsüz bir şekilde futbol oynamaya devam ediyor. ben ispanyanın yerinde olsam bu herifi o olaydan hemen sonra ülkeden derhal sınırdışı ederdim. . . 4 9 Yanıtla
  • lerozlu: Boş ağızlar kapansın 5 1 Yanıtla
  • güvenn: Bu Arda neymiş be herşeyi haber bu adam bu sezon kaç gol attı Allah Aşkına La Liga da ileriye dönük oynuyorsan ve golün de azsa hiçbirşeysin. Ayrıca müzmin sakat sergeni taklit ederken sergen vurdu lifi attı diyordu, kendisi aynı duruma düştü. . 1 1 Yanıtla

Advertisement