Selçuk'ta Ygs'ye Giren Öğrenciler İçin Belediye Araç Kiraladı - Son Dakika
Güncel

Selçuk'ta Ygs'ye Giren Öğrenciler İçin Belediye Araç Kiraladı

Selçuk\'ta Ygs\'ye Giren Öğrenciler İçin Belediye Araç Kiraladı

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) İzmir ve Tire ilçesi ile Aydın'da girecek öğrenci ve velileri, belediye tarafından 20 araç ile sınav yerlerine taşındı.

15.03.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) İzmir ve Tire ilçesi ile Aydın'da girecek öğrenci ve velileri, belediye tarafından 20 araç ile sınav yerlerine taşındı.

Öğrenciler ve velileri, Selçuk Belediyesi önünden kalkan araçlarla Tire, İzmir ve Aydın'daki sınav merkezlerine taşındı. Yakında olan Tire'ye götürülenlerden ücret alınırken, Aydın ve izmir'deki sınav yerlerine götürülen 300 öğrenci ve 500 kadar da velinin yol ücretleri belediye tarafından karşılandı. Selçuk'un mahalleye dönüşen köylerinde yaşayan ve YGS'ye girecek öğrenciler de yine belediyeye tarafından evlerinden alınarak belediye önünden kalkan araçlara binmeleri sağlandı.

Öğrencilerin bu heyecanına ortak olmak istediklerini ve onların ulaşım konusunda zorluk çekmeleri için bu hizmeti gönülden yerine getirdiklerini belirten Selçuk Belediye Başkanı AK Partili Zeynel Bakıcı, "Üniversite sınavına girmek bir öğrencinin eğitim hayatındaki en heyecanlı anlardan biridir. Biz de gençlerimizin bu heyecanını biraz olsun bastırmak için onların sınav yerlerine sorunsuz ulaşmalarını sağladık. İsteğim ve temennim öğrencilerimizin gönüllerinden geçen üniversiteleri kazanarak, iyi bir meslek sahibi olmalarıdır. Sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Selçuk'ta Ygs'ye Giren Öğrenciler İçin Belediye Araç Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement