Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü Milletvekili Gülpınar'a teşekkür plaketi.

28.12.2013 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Bedensel Engelliler Basketbol Kulübü, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'a teşekkür plaketi verdi.

Bedensel Engelliler Derneği binasında düzenlenen törende konuşan, Kulüp Başkanı İbrahim Kırbaş, Milletvekili Gülpınar'a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Törende gazetecilere açıklama yapan, Kırbaş, takımın her zaman desteğe ihtiyacı olduğunu, yardım eden herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Köylülerden Milletvekili Gülpınar'a teşekkür ziyareti

Siverek'te Yoğunca köyünde yaşayan vatandaşlar köylerine yapılan hizmetlerden dolayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'a teşekkür etti.

AK Parti ilçe teşkilat binasına gelen yaklaşık ikiyüz kişi Milletvekili Gülpınar ile görüşüp çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Gurupla bir süre sohbet eden Gülpınar, siyasete hizmet etmek için girdiğini söyledi. Amaçlarının oy almak olmadığını belirten Gülpınar, "Biz oy için değil, Allahı rızası için hizmet veriyoruz. İki yılda bunu Siverek'te ispatladık, her kesime hizmet sunmaya çalıştık, çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Halfeti'de çocuk felci ikinci tur aşı uygulaması

Halfeti'de, Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü çocuk felci aşı uygulamasının ikinci etabı kapsamında 3 bin 900 çocuğa aşı yapıldı.

HalfetiToplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen çalışma ilçe merkezi ve köylerde gerçekleşti. Halfeti Toplum Sağlığı Merkezi İdari Tabibi Dr. Cem Ceylan, uygulamanın 23 sağlık personeliyle gerçekleştirdiklerini belirterek, çalışmalarının devam ettiğini söyledi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement