Sahte Ambulansta 27 Bin 500 Paket Kaçak Sigara - Son Dakika
Güncel

Sahte Ambulansta 27 Bin 500 Paket Kaçak Sigara

Sahte Ambulansta 27 Bin 500 Paket Kaçak Sigara

Osmaniye'de polisin şüphe üzerine durdurduğu resmi sahte plaka takılmış ambulans görünümündeki araçta, 27 bin 500 paket kaçak sigara ele geçti.

08.11.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de polisin şüphe üzerine durdurduğu resmi sahte plaka takılmış ambulans görünümündeki araçta, 27 bin 500 paket kaçak sigara ele geçti. Olayla ilgili araç sürücüsü 18 yaşındaki Umut K. ile yanındaki 35 yaşındaki Rahmi M. tutuklandı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, E-90 Otoyolu Kadirli gişeleri yakınındaki bir dinlenme tesisi girişinde kaçakçılık olaylarına yönelik şüpheli araç ve şahıslar üzerinde uygulama başlattı. Bu sırada polisin uygulama noktasını görünce sirenlerini çalmaya başlayan 06 FR 0745 resmi plakalı ambulans, şüphe üzerine durduruldu. Yapılan incelemede aracın plakalarının sahte olduğu, arka kısmında da tıbbi malzemeler yerine sigara kolileri bulunduğu görüldü.

GERÇEK PLAKA SİGARALARIN YANINDA

Emniyet Müdürlüğü bahçesine götürülen araçta yapılan aramada 27 bin 500 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Aracın gerçek olan 27 GC 738 plakaları da yine sigara paketlerinin yanından çıktı. Gözaltına alınan ve üzerlerinde 112 sağlık ekibi yeleği bulunan sürücü Umut K. ile araçtaki Rahmi M. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı Adliye de tutuklandı. Araca ve sigaralara el konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahte Ambulansta 27 Bin 500 Paket Kaçak Sigara - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement