Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 gün yürüdüler - - Son Dakika
Güncel

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 gün yürüdüler -

Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 gün yürüdüler -

Kadirli ilçesinde yaşayan 2 eğitimci, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 günlük doğa yürüyüşü yaptı.

17.08.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli ilçesinde yaşayan 2 eğitimci, sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 günlük doğa yürüyüşü yaptı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinden başlayarak 100 kilometrelik yolu 4 günde tamamlayan eğitimciler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördüler. Eğitimciler, Kadirli girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kadirli Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Mustafa Usanmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, insanların daha rahat ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini istediklerini belirterek, buna dikkat çekmek amacıyla Kadirli Doğa Yürüyüşçüleri (KADOY) olarak etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Çeşitli meslek ve yaş gruplarından oluşan, doğa ve sporu seven insanların bir araya geldiği KADOY'un yıl içerisinde çeşitli yürüyüşler düzenlediğini ifade eden Usanmaz, "Doğa yürüyüşünü, sağlıklı yaşamın kaynağı olarak görüyoruz. Buradan hareketle insanların dikkatini çekmek için Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde başlayarak 4 günde 100 kilometre yürüyüp Kadirli'ye ulaştık" dedi.

Yürüyüş esnasında köylüler ve yaylalarda bulunan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Usanmaz, insanlara uzun ve sağlıklı bir yaşam için doğa yürüyüşü yapmalarını tavsiye etti.

Gürzay Varlı da yaptıkları spor faaliyetinin her yaşa uygun olduğunu belirterek, herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.

- Mustafa Usanmaz röportaj

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlıklı yaşama dikkat çekmek için 4 gün yürüdüler - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement