Saffet Çam Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Spor

Saffet Çam Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Saffet Çam Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Mardin’de 12-14 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Saffet Çam Orta Okulu Masa Tenisi Erkek Takımı Türkiye Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

15.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'de 12-14 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Saffet Çam Orta Okulu Masa Tenisi Erkek Takımı Türkiye Şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yalova Saffet Çam Orta Okulu Masa Tenisi Takımı Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok ve Umut Emre Başsan'dan oluşurken, Mardin'de kura çekimi sonrasında birinci grupta yer aldı. Grup sürecinde geçtiğimiz yılın Türkiye Şampiyonu Özel Burç Öge Orta Okulu'nu ve Çorum temsilcisi'ni 3-0 ile geçen Yalova ekibi, Malatya temsilcisi Özel Rahime Batu Orta Okulu'nu 3-2 yenerek grubunu 1. sırada tamamladı ve ilk 8'e kaldı. Çeyrek finalde Aydın Özel Muzaffer Ancın Orta Okulu'nu 3-0, yarı finalde ise Ankara temsilcisi Özel Samanyolu Nurettin Topçu Okulu'nu yine aynı skorla mağlup eden Saffet Çam Orta Okulu'nun raketleri finalde çift elemeli sistem ile yine Ankara temsilcisi Özel Samanyolu Nurettin Topçu Okulu'nu bu kez 3-1 yenerek erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu. Kızlar kategorisinde mücadele eden Yalova Bahçeşehir Koleji ise Türkiye dokuzuncusu oldu.

Yalova Saffet Çam Orta Okulu Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız, "Henüz ilk senemiz olan yıldızlar kategorisinde gruptan çıkarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdik. Geçen yıl küçüklerde Türkiye Şampiyonu olmuştuk. Seneye sadece bir sporcumuzun üst kategoriye çıkacağını düşünürsek, alttan yapacağımız bir takviye ile yine iddialı duruma geleceğiz. Bu başarı aile, okul, Geçlik Spor ve kulüp işbirliği sonucu ortaya çıkan bir başarıdır. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz." dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Saffet Çam Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement