Rusya'dan Petrol Fiyatlarına Ayar Planı - Son Dakika
Ekonomi

Rusya'dan Petrol Fiyatlarına Ayar Planı

Düşen petrol fiyatlarına Rusya'dan müdahale sinyali geldi. Enerji Bakanı Aleksandr Novak, küresel piyasalardaki fiyatın yükseltilmesi için üretimi azaltabileceklerini bildirdi.

21.11.2014 18:11  Güncelleme: 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, hükümetin, petrol fiyatlarının düşmesini önlemek amacıyla öngörülen olası tedbirler listesinde, Rusya'daki petrol üretiminin azaltılmasının da bulunduğunu ancak bununla ilgili kesin bir karara varmadıklarını söyledi.

DÜŞÜK FİYAT RUSYA'NIN BÜTÇESİNİ ETKİLİYOR

Petrol satışlarından elde edilen gelirin devlet bütçesine büyük katkısı olduğunu ifade eden Novak, Rusya'nın istediğin zaman petrol üretimini azaltıp artırabilecek teknolojisinin bulunduğunu kaydetti. Novak, "Petrol üretiminin azaltması, üzerinde ciddi çalışılması gereken bir konu, şimdilik alınan bir karar yok, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Rusya\'dan Petrol Fiyatlarına Ayar Planı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Rusya'dan Petrol Fiyatlarına Ayar Planı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • esmer kürt: RUSYA ROLUNU IYYI OYNUYOR AVINI SINSI BIR AKREP GIBI KOBRA GIBI AZIM VE SABIRLA HAREKET EDER PEYGAMBERIMIZ BUYURUYOR SEYTANIN BOYNUZU IRAKTA ZUHUR EDECEK TABI BU OYUNDA KURTLER VE ARAPLAR VE TURKLER YEM DIR 0 1 Yanıtla
  • alican: Iştedigi kadar artsın umrumda değil inince vatandaşa mi yaradı sanki. Daha da ciksin 1 0 Yanıtla
  • Herseyyalan: Biz aliskiniz zamlara.dunya düşünsün. .nede olsa türkiyede yaşıyoruz 1 0 Yanıtla

Advertisement