Rus Milletvekili Gudkov, Türklere Yapılan Baskıları Eleştirdi - Son Dakika
Güncel

Rus Milletvekili Gudkov, Türklere Yapılan Baskıları Eleştirdi

Rus milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik baskıları eleştirerek "Söyleyin bana, Türk öğrenciler mi uçağı vurdu?" dedi.

01.12.2015 23:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma milletvekili Dmitriy Gudkov, Rusya'da yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik baskıları eleştirerek, "Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" dedi.

"TÜRK ÖĞRENCİLER Mİ UÇAĞI VURDU"

Adil Rusya Partisi Milletvekili Gudkov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinden sonra bu ülkede yaşayan Türk vatandaşlarına baskı uygulandığı yönündeki haberleri değerlendirdi. Bir ülkenin yönetimi ile halkını birbirine karıştırmanın büyük bir hata olduğunu belirten Gudkov, "Onları (Türk vatandaşlarını) Rusya'ya almıyorlar. Havalimanında onlarca saat beklemeye zorlayarak geri gönderiyorlar. Söyleyin bana, Türk öğrenciler mi uçağı vurdu? Türk inşaatçılar mı pilotu öldürdü?" ifadelerini kullandı.

"DEDELERİMİZ BUNUN İÇİN Mİ SAVAŞTI"

Gudkov, Nazizm'in insanları ırk ve milliyet gibi seçemeyecekleri faktörlerden dolayı ayırma tabi tutmak olduğunu ifade ederek, "Rusya'da yaşanan ve televizyonlarda propagandası yapılan da tam olarak bu. Dedelerimiz bunun için mi savaştı?" diye sordu.

"NANİZİZM UKRAYNA'DA MI RUSYA'DA MI YENİDEN DOĞUYOR"

Kırım'ın ilhakı, Ukrayna'daki iç savaş ve diğer olaylardan dolayı yurt dışındaki Rus vatandaşlarına ayrımcılık yapılmadığına işaret eden Gudkov, açıklamasında, "Peki Nazizm Ukrayna'da mı Rusya'da mı yeniden doğuyor? Sonradan yüzünüzün kızarmaması için durun ve düşünün" ifadesine yer verdi.

Rus Milletvekili Gudkov, Türklere Yapılan Baskıları Eleştirdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Rus Milletvekili Gudkov, Türklere Yapılan Baskıları Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (34)

  • Baz: Hep onlar mı kürt öğrencilere saldıracak zulüm görmek neymiş öğrensinler 4 252 Yanıtla
  • normal deyin: Akp oldugu sürece herşey olur 15 66 Yanıtla
    33: Akp kadar başına taş düşer inşallah 4 0
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 50 26 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 43 19 Yanıtla
  • korksunlartitresinler: kürdün gücünü dünya görecek 2 39 Yanıtla
    tak tak: ezik konuştu ya la 14 0
  • BERK: ŞU ADAMA KURBAN OLUN RUSLAR AKILLI OLUN AKLINIZI ALMAYALIM BURALAR RUSYAYA BENZEMEZ... KAYBOLURSUNUZ SURİYEDEE 33 2 Yanıtla
  • kemal: kurtler hep baska devletleri savunuyor ve hep turkiye aleyhine konusuyor o zaman gidin rusyada yasayin.anlarsiniz o zaman turklerin degerini.biraz burnunuz surtsun. 29 3 Yanıtla
  • can: Aynısını bizde yapmamız gerek ruslara 25 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement