Ronaldo, Irina'yı 'Bayan Popo'yla Aldatmış - Son Dakika
Spor

Ronaldo, Irina'yı 'Bayan Popo'yla Aldatmış

Ronaldo'nun, ayrıldığı sevgilisi Irina Shayk'ın Borussia Dortmund ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesi "Bayan Popo" ile aldattığı ortaya çıktı.

27.01.2015 15:23  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'li futbolcu Cristiano Ronaldo'nun, 27 yaşındaki model sevgilisi Irina Shayk'i Borussia Dortmund ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final maçı öncesi "Bayan Popo" ünvanını taşıyan Brezilyalı model Andressa Urach ile aldattığı ortaya çıktı.

"MAÇTAN ÖNCE BİRLİKTE OLDUK"

Ronaldo'nun kendisi ile iletişime geçtiğine çok şaşırdığını ancak "dünyanın en çekici erkeklerinden biri olarak gördüğü" futbolcuya hayır diyemediğini söyleyen Urach, Ronaldo ile Real Madrid'in Borussia Dortmund'a 4-1 yenildiği yarı final maçından 48 saat önce birlikte olduğunu söyledi.

"YATAKTA İNANILMAZDI"

Brezilyalı model "Ronaldo beni aradı ve internetteki resimlerimden çok etkilendiğini söyledi. Yatakta inanılmazdı. Vücudu bir Yunan tanrısı gibiydi ve saatlerce devam etti. Bütün gece popomdan bahsedip durdu" dedi.

RONALDO'DAN İDDİALARA TEPKİ

Ronaldo ise resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak habere tepki gösterdi. Ünlü futbolcu, " The Sun'ın, editoryal çizgisine uygun bir biçimde, benim üzerimden dikkat çekmek isteyen Andressa diye birinin konuştuğu bir makale yayınlayacağını öğrendim. Bunun neden takımım için çok önemli bir maçtan bir gün önce yaşandığını merak ediyorum. Kişisel hayatımı boş yere etkilemeyi amaçlayan bu durum beni çok öfkelendirdi. Şunu açıklamak isterim: Gerçekten 22 Nisan tarihinde Hotel Villa Magna'daydım ve Manu Sainz'a bir röportaj veriyordum. Bunu gazetecinin kendisi de doğrulayabilir. Bunun dışında her şey kurgudur ve yalandır" diye yazdı.

Ronaldo, Irina\'yı \'Bayan Popo\'yla Aldatmış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo, Irina'yı 'Bayan Popo'yla Aldatmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • lolo: Cristiano Ronaldo uzun yaşamak istiyorsa bu kadından uzak dursun. . karı karı değil yanar dağ mübarek. . Bir patlasa lavlar altında yanıp sönecek Cristiano Ronaldo :D :D 14 44 Yanıtla
  • hlooo: resme bakarken sanırım boşaldım woow 10 36 Yanıtla
  • Azat: Vala karıda fena deyı 9 24 Yanıtla
  • Metin Germany: Sagam sarimsak 4 25 Yanıtla
  • Hoop : Lan ronaldo nun yazdıklarını Google Çeviri mi kullandınız o nasıl bir Türkçe'dir 21 0 Yanıtla
  • tr: DEMEKKİ BU MAÇIN SONUCU RÖVANŞTA YARAMAMIŞ. DORTMUNDA YENİLMELERİNDEN BELLİ 16 1 Yanıtla
  • Metin Germany: Ronaldo haberciyi kac liraya aldatmis. Önemli olan o 6 1 Yanıtla

Advertisement