Rıdvan Dilmen: Yemeyip İçmeyip Donk'u Alacaksın - Son Dakika
Spor

Rıdvan Dilmen: Yemeyip İçmeyip Donk'u Alacaksın

Ntvspor'da %100 Futbol programında 2-2 tamamlanan maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, sarı-kırmızılı takım için "Yemeyecek içmeyecek gidecek Donk'u alacaksın." dedi.

30.11.2015 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen, 2-2 sona eren Kasımpaşa- Galatasaray karşılaşması sonrasında yayınlanan % 100 Futbol'da sarı-kırmızılı takımın Donk'u transfer etmesi gerektiğini söyledi.

"KASIMPAŞA DAHA İYİ OYNADI"

"Kasımpaşa Galatasaray'a göre daha iyi oynadı." diyen Dİlmen, "Galatasaray iki defa öne geçtiği için puan aldı. Oynadığı oyun puanlık bir oyun değildi. Bunların çok sebebi olmalı. Bir gerçek var ki ilk yarının bitimine 4 hafta kala elinizde bir fırsat varken 1 puanı ancak hak ettiniz. 4 maçta 11 gol yemiş Galatasaray. Her şeyden önce oyuncu mazeret altına girmişti. İşler kötü gidiyor, bize bir şey olmaz. Hoca tartışılıyor dendi ve öyle de oldu. En doğru seçimlerden birisi Denizli'ydi, o getirildi. Sürpriz olmasa da Emre'yi oynattı." dedi.

KASIMPAŞA'NIN FİZİKSEL KALİTESİ DAHA İYİ"

Usta yorumcu, "Taffarel Hakan'ı sol bek oynatmıştı. Bugün ilk defa o gün Taffarel mi Denizli mi sol bek oynattı diye sordum. Oyuncuların bireysel performansından, işin sadece teknik direktöre bırakılmaması gerektiğini görüyoruz. Fizik güç kazandırma yok. Kasımpaşa'nın fiziki kalitesi rakibinden üstün. Ligimizi hiç bilmeyen bir adam gelse izlese, beyazlı takımın sarı-kırmızılı takımdan 4-5 puan önde olduğunu düşünür. Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda 1 puan için oynadığını der." ifadelerini kullandı.

"İSTEDİĞİN KADAR KARİYERİN OLSUN"

Galatasaray'la ilgili devre arasına kadar yutkunmak lazım. Eski teknik direktör için yapılan konuşmaları da hiç doğru bulmuyorum. Sneijder o sözleri genel söylediyse, ona bu hocayla 3 tane kupa kaldırsın derim. Genel söylemediyse, hiçbir profesyonel oyuncu bunu kamuoyunda, hiçbir haklı yönü yok. Bizim taktiğimiz filan yok, olamaz böyle bir şey. Hocaya da söylenmez. İstediğin kadar kariyer olsun." dedi.

"DONK'U ALSIN"

Galatasaray'a ilaç olacak ismi açıklayan Dilmen, "Galatasaray'ın bu yarışta olması için rekabeti artıracak oyuncu kalitesini artırması lazım. Yemeyecek içmeyecek gidecek Donk'u alacaksın. G. Saray'ın teknik olarak da bazı arızaları var. Yetenek olarak Avrupa çapında oyuncusu Sneijder. Taktiksel anlamda Denizli de Hamzaoğlu da aynı çıkardılar. Podolski oyunun tamamında hemen hemen hiç yoktu. Rodriguez'i alınca biraz dengeyi sağladı." diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Yemeyip İçmeyip Donk\'u Alacaksın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rıdvan Dilmen: Yemeyip İçmeyip Donk'u Alacaksın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • doğrusu: yapmayın şu adamı haber. sürekli yanlı ve siyasi. gerek yok baska adammi yok. 2 4 Yanıtla
  • has: me donku yaw bukadar vizyonsuz olmayin melo ayarinda biri lazim gs ye turkiye liginde alinacak tek on libero mbia alacaksa onu alsinlar 1 2 Yanıtla
  • celil: işimiz gücümüz futbol, gerisi boş 2 0 Yanıtla
  • Vatansever: Sende fenere gelnce üçbeş kara kelle topladın bu olsun şu olsun dedin sonunu gördük 2 0 Yanıtla

Advertisement