Real Madrid - Barcelona: 3-1 | Maç Özeti - Son Dakika
Spor

Real Madrid - Barcelona: 3-1 | Maç Özeti

El Clasico'da Real Madrid Barcelona'yı 3-1 mağlup etti.

25.10.2014 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

El Clasico'da Real Madrid rüzgarı... Real Madrid - Barcelona: 3-1 Maç özeti, maçın geniş özeti, maçın golleri ve önemli anlarına Eurosport.com Türkiye aracılığı ile erişin. (Real Madrid - Barcelona: 3-1 Maç özeti, maçın geniş özeti, maçın golleri ve önemli anlarına Eurosport.com Türkiye aracılığı ile erişin)

İspanya La Liga'nın 9. haftasında Gareth Bale'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği; Luis Suarez'in ilk 11'de başladığı maçta Real Madrid ile lider Barcelona, Santiago Bernabeu'da karşı karşıya geldi. Maça iki ekip de hızlı başladı. Katalanlar Luis Suarez'in pasında topla buluşan Brezilyalı yıldız Neymar'ın golüyle perdeyi açtı ve 1-0 öne geçti. 9. ve 11. dakikada Benzema'nın iki gol pozisyonuyla gole çok çok yaklaşan Los Galacticos, beraberliği sağlayamadı. Nefes kesen mücadelede Lionel Messi, Dani Alves'in altıpasa gönderdiği pasta yüzde yüzlük pozisyonda gol vuruşunu yapamadı. Real Madrid, 35. dakikada ceza sahasında gönderilen topta elle müdahale eden Pique sayesinde penaltı kazandı ve Cristiano Ronaldo, bu sezon ligdeki 16. golüne imza attı. İlk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda üstünlüğü eline alan ev sahibi Real Madrid, 51. dakikada Pepe'nin kafa golüyle 2-1 öne geçti. Barcelona bu golden sonra Eflatun-Beyazlılar'ın bu baskısını kırmaya çalışsa da taraftarın da desteğini arkasında alan Real Madrid, Karim Benzema'nın 61. dakikada kaydettiği golle skoru 3-1 yaptı ve karşılaşma Real Madrid'in 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Real Madrid - Barcelona: 3-1 | Maç Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement