Polisin İki Kardeşi Darbettiği İddiası - Son Dakika
Yerel

Polisin İki Kardeşi Darbettiği İddiası

Derinkuyu İlçe Emniyet Amiri, polisler tarafından darbedildiği iddia edilen Şaban Tunca'nın ailesini ziyaret etti.

27.09.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Derinkuyu İlçe Emniyet amiri Metin Zengin, tartıştıkları polisler tarafından darbedildiği ileri sürülen ve halen yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Şaban Tunca'nın ailesini ziyaret etti.

Zengin, görüşmede, iki ay önce yaşanan olaylardan dolayı üzüntü içerisinde olduklarını kaydetti.

Olaydan sonra polisler hakkında soruşturmanın başladığına dikkati çeken Zengin, "Suçlu kim olursa olsun hiç kimse böyle bir şeyi hak etmiyor. Maddi ve manevi açıdan yapabileceğimiz bir şey var mı, insani olarak görevimizi yapmak için buradayız. Meydana gelen hadise istemediğimiz bir durumdur. Bu olayın kanunda karşılığı ne ise yapanlar cezasını çekecektir" diye konuştu.

Oğlunun dürüst ve efendi biri olduğunu dile getiren baba Fikret Tunca ise "Oğlumu bu duruma sokanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Oğlunun zayıfladığını ve durumunun iyi olmadığını belirten Tunca, şöyle konuştu:

"Her gün üzülüyoruz, inşallah iyi olur. Olayın üzerinden 75 gün geçti. Hastanede yakınlarımız bekliyor. Oğlum efendi, dürüst, ağzına sigara dahi almış değil. Keşke bu olay hiç olmasaydı. Olayda polislerden bir ikisi iyi niyetli olsaydı bunların hiç birisi olmazdı. Oğlumu bu duruma sokanları Allah'a havale ettim. Allah'a duacıyız oğlumun yaşamasını, aramıza dönmesini bekliyoruz."

Olay

Derinkuyu ilçesinde, kamyonlarına aşırı yüklü olduğu gerekçesiyle kesilen trafik cezasına itiraz eden firma sahipleri Şaban ve Halil Tunca'nın, İlçe Emniyet Müdürlüğünde polislerle tartıştıkları ve kelepçelenerek, nezarethaneye götürülürken darp edildikleri öne sürülmüştü.

Başından ağır yaralanan Şaban Tunca Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Şaban Tunca'nın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. - Nevşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polisin İki Kardeşi Darbettiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement