Polisi Şehit Edenler Polislerin Elinden Göz Göre Göre Kaçmış - Son Dakika
Güncel

Polisi Şehit Edenler Polislerin Elinden Göz Göre Göre Kaçmış

Diyarbakır'da Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldüğü polis memuru Ahmet Çiftaslan'ın şehit olduğu olayda, saldırganın diğer polislerin elinden göz göre göre kaçtığı ortaya çıktı.

28.11.2015 16:18  Güncelleme: 16:30

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldüğü Polis Memuru Ahmet Çiftaslan'ın şehit olduğu olayla ilgili ortaya çıkan yeni bir görüntü yaşananların bir başka boyutunu ortaya koydu. Polis memurunu şehit eden saldırganın diğer polisin elinden göz göre göre kaçtığı ortaya çıktı.

OLAY NASIL OLDU?

Üç kişilik sivil polis ekibi, Sur ilçesinde bir taksiyi durdurdu. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun verdiği bilgiye göre; aracın içinde daha önce terör olaylarına karışmış ve dün gece de Diyarbakır'da polise saldıran şüpheli şahıs vardı. Polis ekibi, onu ve diğerlerini yakalamaya çalıştı.

ARACIN İÇİNDEN ATEŞ AÇTI

Polis memurlarını fark eden saldırgan taksinin içinden ateş açtı. Bu sırada aracın kapısını açan Polis Memuru Ahmet Çiftaslan vurularak şehit oldu. Taksinin önünde duran polis memuru ise yaralanıp yere düştü.

KALAŞNİKOFLU POLİS KAÇTI

Polis ekibindeki 3. memur ise Kalaşnikof tabir edilen AK-47 otomatik silah taşıyordu. Arkadaşları vurulanca karşılık vermedi. Koşarak taksinin yanından kaçtı.

POLİSLERİ VURUP SOKAĞA KOŞTULAR

Bir polis memurunu şehit edip diğerini yaralayan saldırganlar hızlıca aracı terk etti. Tahir Elçi gazetecilerin ve onları takip eden polislerin bulunduğu sokağa doğru koştu.

POLİSLER ÜZERİNE MERMİ YAĞDIRDI

Sokağın içindeki polisler, eli silahlı saldırganın üzerine görür görmez mermi yağdırdı ama o kaçmayı başardı.

TAHİR ELÇİ ARADA KALDI

Bu sırada Tahir Elçi'de saldırganın kaçtığı ve polislerin ateş açtığı istikamette bulunuyor. Yoğun silah sesleri sonrası Elçi'nin yaralı şekilde yerdeki görüntüsü kamera takılıyor.

Polisi Şehit Edenler Polislerin Elinden Göz Göre Göre Kaçmış

Son Dakika Güncel Polisi Şehit Edenler Polislerin Elinden Göz Göre Göre Kaçmış - Son Dakika


Advertisement