"Polis gecesine 20 korumayla gitti" İddialarına Yalanlama - Son Dakika
Güncel

"Polis gecesine 20 korumayla gitti" İddialarına Yalanlama

"Polis gecesine 20 korumayla gitti" İddialarına Yalanlama

İçişleri Bakanlığı, 'Polis gecesine 20 korumayla gitti' yönündeki haberler için "Tamamen gerçeğe aykırı, kasıtlı yazılmış, yalan ve iftira" dedi.

16.04.2014 11:54  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı, "Polis gecesine 20 korumayla gitti" yönündeki haberlerin tamamen gerçeğe aykırı, kasıtlı yazılmış, yalan ve iftira olduğunu bildirdi.  Bakanlığın internet sitesinde yapılan açıklamada, üç ayrı gazetede çıkan haberlere atıfta bulunuldu.

BAKANLIK "HABERLER KASITLI" DEDİ

"İçişleri Bakanı'nın kendi polisine güveni kalmamış", "Polis gecesine 20 korumayla gitti" üst başlığıyla başlığıyla verilen haberlerin tamamen gerçeğe aykırı, kasıtlı yazılmış, yalan ve iftira olduğu vurgulanan açıklamada, söz konusu haberlerle ilgili gazetelere tekzip gönderildiği kaydedildi.  

İDDİA NEYDİ?

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk önceki gün Emniyet Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıldönümü kutlamasına dair izlenimlerini paylaşmış, "İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın resepsiyona bir gelişi var ki görülmeye değerdi. Emniyet mensuplarının bulunduğu yere, bakanın 15-20 koruma ile girmesi, telefonla konuşurken çembere alınması hayli ilginç bir görüntüydü." demişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Polis gecesine 20 korumayla gitti' İddialarına Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • CELAL: Efkan Ala böyle dediyse kesin tam tersidir :) 11 3 Yanıtla
  • ala bula: Kim ne etsin alayı. Kim takar alayı. 5 2 Yanıtla
  • cemal yavuz: saygı ozturk denılen sahsı tanımıyor olmakla bırlıkte sn. ıcıslerı bakanı nereye nasıl gıdecegını sanamı soracak.hem sn.efkan ala cok sevılen bır kısılık camıada korumaya gerek bıle duymaz onu cevresındekıler zaten koruma altına alır.bılmıyorsaan ogren saygı ozturk kardesım.gaztecı olmuşsunuz ama kâğıttan. 0 3 Yanıtla

Advertisement