Platini: Kimse Men Edilmeyecek - Son Dakika
Spor

Platini: Kimse Men Edilmeyecek

Platini: Kimse Men Edilmeyecek

UEFA Başkanı Michel Platini, gelecek sezon hiçbir takımın Finansal Fair Play nedeniyle Avrupa Kupaları'ndan ihraç edilmeyeceğini açıkladı.

24.04.2014 14:01  Güncelleme: 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Başkanı Michel Platini, Fransa'da yayınlanan Le Parisien gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

CİTY VE PSG RAHATLADI

Özellikle İngiliz basını; bir süredir Manchester City ve Paris Saint-Germain gibi transfere ciddi bütçeler ayıran kulüplerin Finansal Fair-play kriterlerine uyum sağlayamaması nedeniyle önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına katılamama tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu yazıyordu. Ancak Platini, 2014-2015 sezonu için hiçbir kulübün Avrupa kupaları dışında kalmayacağını belirtti.

GALATASARAY'A MÜJDE

Galatasaray'a geçtiğimiz haftalarda UEFA'dan gelen uyarılar tedirginlik yaratmış, hatta sarı-kırmızılı ekibe transfer yasağı getireleceği bile iddia edilmişti.

Bazı kulüplerin geçtiğimiz dönemde mali incelemelere tabi tutulduğunu ve hazırlanan raporun; Mayıs ayının ilk haftasında paylaşılacağını duyuran UEFA Başkanı; "Rapor sonucunda kan ve gözyaşı bekliyorsanız; hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kulüpleri zorlayacak bazı tedbirler olabilir ama hiçbir takım kupadan ihraç edilmeyecek" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Platini: Kimse Men Edilmeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • SEBO: GALATASARAY LİSESİ FRANSA KÖKENLİDİR ONLAR BİRŞEY OLMAZ ANCAK FB GÜCÜ YETER ONLARIN 12 6 Yanıtla
    sahinkc: SEBOŞ MUSUN NONOŞMUSUN BİLMEM AMA SEN KENDİNİ İYİ BİLİRSİN 7VEREN FENER ŞİKE APOLETİ TAKMIŞ TÜRKİYEMİZİN YÜZ KARASI TEK MARKASI CEZASINI ÇEKECEK TABİİ DUA EDİNDE KÜME DÜŞMESİN 0 0 SEBAHATTİN: SAHİNKC: Şu Kulandığın Kelime Senin Nasıl Bir Kişilik Sahibi Olduğun Belli ediyor. (HAZETİ MEVLANIN SÖZÜYLE BİRÇİFT SÖZÜM VAR SANA)BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE, BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE?“SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR HER LAFA VERİLECEK BİR CEVABIM VAR LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM A D A M MI D İ Y E ?” Cahillerle işim olmaz amma Galatasaray Lisesi Fransa kökenlimi dehimi Bir Araştır. 0 0
  • harunöz: artık birirleri karalar bağlayabilir:)) 6 6 Yanıtla
  • recep: sendemi şikeçi oldun 9 2 Yanıtla
  • Rasim: Ben...– Bize de ekmek var mı diye soruyorum... Michel Platini ise– Helva var buyur mu diyorsun:))) Şaka tabii ki ama İnşallah müjdeli bir habir gelir BÜYÜK FENERBAHÇEMİZE... 7 4 Yanıtla

Advertisement