Pereira: Fred Konusu Benim İşim Değil - Son Dakika
Spor

Pereira: Fred Konusu Benim İşim Değil

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, doping kullandığı kesinleşen Fred'in oynayıp oynamayacağıyla ilgili "Benim işim değil. Ben takımımla ilgileniyorum." dedi.

04.08.2015 19:35  Güncelleme: 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira, futbolcu Caner Erkin ile birlikte, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Caner Erkin'in açıklamaları şöyle:

"İkinci maça da çok iyi hazırlandık. Sonuçta kanatlardan hücuma çıkabilirler ama 5 kere çıkıyorlarsa biz bunu 1'e indirmeyi hedefliyoruz. Ben de hücuma çıkan bir oyuncuyum. Srna da öyle. Ancak bir problem değil bunlar bizim için."

Vitor Pereira'nın açıklamaları ise şöyle:

"Zorlu bir aileler, zorlu bir rakip olacak bizim için. Güzel bir tesadüf olduğunu düşünüyorum son iki müsabakada. Ancak iki hocanın karşılaşması değil, Fenerbahçe ile Shakhtar mücadelesi olacak. Biz hafta boyunca çok iyi bir şekilde hazırlandık bu maç için. Bizim için önemlisi bu."

"FRED BENİM İŞİM DEĞİL"

"Ben bir teknik direktörüm, maça hazırlanmayı, antrenmanı bilirim. Fred oynamış, oynamamış benim işim bu değil. Ben sadece saha içerisindeki işimi yapmaya çalışıyorum. O işi o konuyla görevli insanlara bırakıyorum. Biz Shakhtar takımına hazırlandık. 4 haftadır bir arada çalışıyoruz. Bir projemiz var ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 4 haftayı rakip ile kıyaslarsak, rakip takım uzun yıllardır aynı hocayla çalışıyor, aynı sistemi oynuyorlar. Şampiyonlar Ligi tecrübesi çok yüksek bir takım. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ancak biz de iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kendi yaptığımız işten eminiz, kendimize güveniyoruz. Bakalım, yarın akşam turu kim geçecek. Van Persie'nin oynayıp oynamayacağını görmek için yarına kadar beklememiz lazım. Futbolun güzel yanı, gizemdir."

"MUTLU OLMAK İÇİN ÇOK SEBEBİM VAR"

"Hayatı devam ettirmek için devam etmemiz, mutlu olmamız gerekiyor. Mutlu olmak için çok sebebim var. Yarın bizi büyük bir maç bekliyor, ben böyle ortamları çok seviyorum. Bu yüzden mutlu olmam için çok sebebim var. Maçın son düdüğüne kadar da üzülecek bir sebebim olduğunu düşünmüyorum. Yarın maç sonunda gerçekleşeceğini düşündüğüm tek bir nokta var; biz çalışmaya, kendimize inanmaya devam edeceğiz. Oyuncularıma, teknik ekibime olan inancımı sürdüreceğim. Futbol böyle bir oyun. Futbolda bir sonuç alırsınız ama hayat sadece sonuçlardan ibaret değil. Her şeyi kontrol edemem ama yarın sahada kişilikli, cesaretli bir takım görmek istiyorum."

Pereira: Fred Konusu Benim İşim Değil

Son Dakika Spor Pereira: Fred Konusu Benim İşim Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...: Koyunda gelin koçlar 5 0 Yanıtla
  • Deniss: Helal olsun örnek alınacak adamsın . 3 0 Yanıtla
  • stk: esas o marketçininde hakkından gelmek lazım baksana polisi nasıl gözetliyor..ermeni tohumları bunları çoğaltıp dağlara ekmeliiii.... 0 0 Yanıtla

Advertisement