Patnos Belediyesinin Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Patnos Belediyesinin Yol Çalışmaları

Ağrı'nın Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Alpaslan ve Atatürk Mahalleleri bağlantı yolunu inceledi.

11.08.2014 21:55  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akbay,Ulaşım ve Fen İşleri müdürleri ile Alpaslan ve Atatürk Mahallelerini birbirine bağlayan yolla ilgili yaptığı toplantının ardından, yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Yolda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Akbay, daha sonda Atatürk Mahallesi'ne geçerek mahalle sakinleri ile görüştü.

Akbay, burada yaptığı açıklamada söz konusu yolun bitmesi halinde Alpaslan ve Atatürk Mahalleleri arasındaki ulaşımın daha hızlı ve kolay sağlanacağını ve direk olarak İpekyolu'na bağlanacağını da sözlerine ekledi.

Yolda oluşabilecek kaza riskini en aza indirmek için çalışmalar yaptıklarını aktaran Akbay, "İki mahallemizi birbirine bağlıyoruz. Yol bitmek üzere sadece bir kısmı kaldı. Onunda biran önce bitmesi için talimat verdim.Yeni açtığımız yollarda kamulaştırma işlemleri olmadığını belirten Başkan Akbay,mahalle sakinleri kendi aralarında anlaştıktan sonra Belediyemize müracaatları doğrultusunda işlemlerin yapıldığını belirtti.

Akbay,yeni açılan yolların altyapı ve su şebekelerinin daha dikkatli ve titiz bir şekilde yürütüldüğünü dile getirerek yapacak ve yapmış olduğumuz işleri ciddiyetle yaptıklarını söyledi.

İnceleme yapmak için gittiği mahalledeki çocuklarla sohbet eden Başkan Akbay,çocuklardan gelen oyun parkı isteklerini geri çevirmeyerek çocukların oyun oynayacağı bir parkın her mahallede yapılması yönün bir çalışma yaptıklarını belirterek,çocukların rahat ve güvenli bir şekilde oyun oynamaları için her mahalleye birer park yapacaklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Patnos Belediyesinin Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement