Kürt İş Adamından Sur'da Görev Yapan Polise Yardım - Son Dakika
Güncel

Kürt İş Adamından Sur'da Görev Yapan Polise Yardım

İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamı Ömer İlhan, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon yürüten polislere yardım malzemesi gönderdi.

08.02.2016 14:30  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan Erzurumlu bir iş adamı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda zor şartlar altında görev yapan polislere yardım malzemesi gönderdi. Bölgede görev yapan emniyet güçlerinin yanında olduğunu belirten iş adamı Ömer İlhan, "PKK'yı bitirmek amacıyla yapmış oldukları operasyonlara Kürt olarak tam destek veriyorum" dedi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİP HAREKETE GEÇTİ

İstanbul'da yaşayan Erzurumlu iş adamı Ömer İlhan, gazete ve televizyonlarda Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan olayları görünce, bölgede zor şartlar altında terör örgütü PKK ile çatışan polislere yardımcı olabilmek adına harekete geçti. Bomba ve silah seslerinin gece gündüz yükselmeye devam ettiği Sur'da görev yapan polislerin yanında olduğunu göstermek isteyen İlhan, yardım amaçlı neler yapabileceği konusunda Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçti.

ÇOK SAYIDA KOLİ HAZIRLADI

Ömer İlhan, bölgede terör örgütü PKK ile zor şartlar altında çatışan polislerin ne tür yardım malzemesine ihtiyacı olduğu konusunda Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünden bilgi aldı. İş adamı İlhan, edindiği bilgi doğrultusunda bölgede görev yapan polisler için içerisinde çorap, iç çamaşırı gibi yardım malzemelerinin bulunduğu çok sayıda koli hazırladı. Hazırlanan yardım kolileri Sur'da görev yapan polislere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

"OPERASYONLARA DESTEK VERİYORUM"

Polis ve askerin bölgede yaptığı operasyonlara destek verdiğini kaydeden Ömer İlhan, "PKK'yı bitirmek amacıyla yapmış oldukları operasyonlara Kürt olarak tam destek veriyorum. Askerin ve polisin yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum" dedi.

"TÜRK POLİSİNİN YANINDAYIZ"

PKK'nın bölgede Kürtlere baskı yaptığını belirten İlhan, Kürtlerin, Türkiye Cumhuriyetinin yanında olduğunu söyledi. İş adamı İlhan, "Sur'da güvenlik güçlerimiz zor şartlar altında operasyon yapıyor. Bunların ihtiyacı olduğunu düşünerek bu malzemeleri gönderiyorum. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçtim. Bu tip malzemelere ihtiyaç olduğunu söylediler. Her zaman Türk askeri ve Türk polisinin yanındayız" dedi.

Kürt İş Adamından Sur\'da Görev Yapan Polise Yardım
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kürt İş Adamından Sur'da Görev Yapan Polise Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • yaser: Erzurum dan ancak böyle alçaklar çıkar 52 78 Yanıtla
  • azad: Kendi kendine gelin guve misali kim onu kurd kabul etmiski 62 52 Yanıtla
  • Batman bismil: Pkk bizi haraç a baglamisti ama helak oldu tc den allah razı olsun biji tc 84 15 Yanıtla
  • Sason betmen: Pkk müslüman olamaz arkasından gidende deyil artık devletin yanindayim 60 12 Yanıtla
  • Liceli: Erzurumde adam çıkmas 12 38 Yanıtla
  • Dadas: Gavur chp 28 9 Yanıtla
  • T.C. ATATÜRKÇÜ TÜRK ..: ALLAH RAZI OLSUN İŞİN GÜCÜN RAS GELSİN ALLAHA EMANET OL . 24 7 Yanıtla
  • AMED: pislik adam zorda olanlara yardım etseydin yaa 2 24 Yanıtla
  • çuvaldız: siz yinede bir tahlil yapin ne olur ne olmaz.Kürt denilince aklima hayinlik ve hile geliyor her ne hikmetse. 6 18 Yanıtla
  • Deli 01: Ömer ilhan unutmiyalim destek ver insanlarin evlerini basina yiksinlar cocuklarin cocukluguna el konulsun allahin adaleti birakalim 3 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement