Volkswagen'in Başkanı Otomobil Devinden Ayrıldı - Son Dakika
Ekonomi

Volkswagen'in Başkanı Otomobil Devinden Ayrıldı

Avrupa'nın en büyük araç üreticisi Volkswagen'in Başkanı ve Şirket'in kurucusunun torunu olan Ferdinand Piech görevinden istifa etti.

27.04.2015 09:15  Güncelleme: 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'nın en büyük araç üreticisi Volkswagen'in Başkanı ve Şirket'in kurucusunun torunu olan Ferdinand Piech görevinden istifa etti.

BAŞARISIZ OLUNCA VAZGEÇTİ

Piech'in istifası CEO Marten Winterkorn'un görevden alınması için başlattığı girişimin başarısız olmasının ardından geldi.

YENİ İSİM BELLİ OLDU

Piech, Yönetim Kurulu'nun dün yaptığı toplantının ardından istifasını açıkladı. Piech'in görevini Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Berthold Huber üstlenecek.

ŞİRKETİN BÜYÜK HİSSESİ ONLARDA

Piech ve kuzeni Wolfgang Porsche, Volkswagen'in yüzde 51 ile ana hissedarı konumundalar.

Volkswagen\'in Başkanı Otomobil Devinden Ayrıldı
Kaynak: Dunya.com

Son Dakika Ekonomi Volkswagen'in Başkanı Otomobil Devinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ASKERLİĞİN BİTMESİNE BİR GÜN KALA CEBRAİL İLE SO: SUAT GÖRÜYORSUN SENİ ÖLDÜRMEK İSTİYORLAR. . . EVET. . . APO YAKALANIR İSE TERÖR BİTER VE KÜRT DEVLETİ KURULMAZ. . . HALBU Kİ KÜRT DEVLETİ ALLAH C. C. EMRİ İLE KURULACAK. . . EVET. . . BEN NE YAPAYIM KÜRT DEVLETİ KURULSUN DİYE. . . EN BAŞTA AB İDAMI KALDIRMALI VE APO PAKETLENİP TÜRKİYEYE TESLİM EDİLMELİ. . . ANCAK İDAMI KALDIRMAK ŞARTI ARANMALI. . . EVET. . . VE TÜRKİYE AB ADAYI OLMALI. . . EVETTE O ZAMAN KÜRT DEVLETİ KURULMAZ. . . TÜRKİYEYE BELLİ ŞARTLAR VE BELLİ KRİTERLER SUNULUP BUNLARI AŞMASI YAPMASI İSTENMELİ DEĞİL Mİ SUAT. . . EVET. . . BENDE DİYORUMKİ BU KRİTERİN ADI DANİMARKA YADA KOPENAK KRİTERLERİ OLSUN. . . OKEY ŞİMDİ DOĞRUYU SÖYLEDİN. . . KOPENAK KRİTERLERİ OLSUN. . . HAYDİ ASKERLİĞİN BİTTİ. . . HAYIRLI TESKERELER. . . SİVİL HAYATTA KARŞIMA ÇIKMA SUAT. . ! 2 7 Yanıtla
  • Frozontana: Suat kim laaa !! 1 0 Yanıtla

Advertisement