Osmaneli'de 24 Temmuz Basın Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de 24 Temmuz Basın Günü Kutlaması

Osmaneli\'de 24 Temmuz Basın Günü Kutlaması

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, İhlas Haber Ajansı Osmaneli Temsilcisi Zeki Ceylan, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin’ı makamlarında ziyaret etti.

25.07.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle, İhlas Haber Ajansı Osmaneli Temsilcisi Zeki Ceylan, İlçe Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin'ı makamlarında ziyaret etti.

Yapılan davet üzerine yapılan ziyaret sırasında konuşan Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışının, toplumun basına duyduğu güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçtiğini söyledi. Çakıcı, "Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın demokrasilerin en büyük güvencesidir. Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramını saygılarımla kutlarım" dedi.

Ceylan'ın ziyaretinde, Gazetecilerin Gününü kutlayan Belediye Başkanı Münür Şahin ise, "İlçede görev yapan ve Osmaneli'nin tanıtımında katkısı bulunan basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bir bölgenin tanıtımında her daim hizmetlerin duyurulmasında mutlak suretle basınımızın desteği çok önemlidir. Onları bu önemli günlerinde hatırlamak basınımızın değerini kendilerine göstermek istedik. Bu vesile ile tüm basın emekçilerinin ve ilçemizde yerel ve ulusal bazda görev yapan Başta İhlas Haber ajansı Temsilcisi Zeki Ceyhan'a ve diğer basın mensuplarımıza teşekkür ederim" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Şahin, bugün burada çeşitli sebeplerden ziyaret davetine katılamayan basın mensupları adına günün anısı olarak çeşitli hediyeleri İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Zeki Ceyhan'a takdim etti.

Belediyedeki programın ardından Zeki Ceyhan'nın çalışma ofisini İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amiri Komiser Sabri Söylemez, Polis Memuru İsmail Karataş, bazı İlçe Kaymakamlığı personeli, Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver ve bazı vatandaşlar ziyaret etti. Burada konuşan Ziraat Odası Başkanı Ünver "Çok önemli bir toplumsal görevi, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, büyük bir özveri içinde yerine getiren değerli basın çalışanlarımızın yaptıkları çalışmaları takdirle karşılamaktayız. Yazı işlerinden muhabirine, reklam departmanından, matbaasında çalışanına kadar bir gazeteyi vatandaşın eline yoğun emekle ulaştıran; yağmur, çamur sıcak soğuk demeden 7/24 görev başında olan ve ayrıca Osmaneli'deki yapılan hizmetleri vatandaşa aktarmakta bizlere desteğini esirgemeyen başta yerel medya mensuplarımız olmak üzere tüm basın çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum. Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında onurlu bir meslek icra ederek bizlerle sürekli beraber olan değerli basın çalışanlarının Basın Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de 24 Temmuz Basın Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement